Вентилаторът на парното работи когато си поиска
-
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2007, 15:18
- Модел на автомобила: Ford Mondeo TDI 1.8 Ghia
- Status: Извън линия
Вентилаторът на парното работи когато си поиска
Здравейте колеги, имам проблем с вентилатора на парното/климатроника ! Забелязах , че сутрин като е много студено , включвам парното ама..., не ще да тръгне да върти перката ! По някое време в движение или на някоя дупка хоп - почне , та се стоплям ! Споделете, ако някой знае какво му е , ще бъда благодарен !
- valeri1972
- потребител
- Регистриран: 22 юни 2007, 10:33
- Модел на автомобила: Mondeo 1995-5D- 1.6i 16V- Zetec 90ps-газов инжекцион
-
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2007, 15:18
- Модел на автомобила: Ford Mondeo TDI 1.8 Ghia
Не винаги се оправя от дупка , да не би да има някое реле някъде дето неще да отлепи като му е студено , защото през лятото не се е случвало, а и сега като се затопли купето - няма проблем - включва ! Иначе и тия врътки нещо ме съмняват , дето се пуска на къде да духа и за силата на духане , а и средното дето е с бутони за избиране на температурата в купето - там отнякъде, точно преди да завърти, се чува едно " ЦЪК " като реле, дори да не съм в движение... ?!?
Иначе и буксите съм ги размърдвал ама ... не, то когато си реши...
...
Иначе и буксите съм ги размърдвал ама ... не, то когато си реши...

-
- потребител
- Регистриран: 23 авг 2007, 19:32
- Модел на автомобила: Mondeo
Колеги, имам абсолютно същия проблем!!! Къде да ги търся тия букси, явно е от студа, вече цяла седмица карам на отворен прозорец, а вътре студ! Не се трае! Като въртя ключа за вентилатора ми присветва дисплея на климатроника, понякога примигва - все едно не му стига тока. Последно, когато работеше, се опитах да увелича температурата, и цък - изгасна и няма включване. Ужас!
Моля дайте съвет! Или поне къде да я заведа! Трябва да пътувам скоро извън София и не ми се мисли как ще се оправя в студа...
Благодаря предваритело и весели празници на всички!
Моля дайте съвет! Или поне къде да я заведа! Трябва да пътувам скоро извън София и не ми се мисли как ще се оправя в студа...
Благодаря предваритело и весели празници на всички!