Проблем със задната чистачка на Ескорт
- Ianaki
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри
- Status: Извън линия
Проблем със задната чистачка на Ескорт
Здравейте колеги.Сутринта ми се получи много странен проблем със задната чистачка.Та взимам си аз колата то гаража ,изчиствам си снега от нея и пръгвам по работа.По едно време реших да пусна въпросната чистачка и познайте-не тръгва.Слизам аз от МПС-то да я видя и както се досещате беше замръзнала за стъклото.Отлепих я и дотук всичко е О.К.После пак я пускам и какво да видя -върви ама на някакви импулси.Първо стига до половината стъкло,спира след малко достига до края на стъклото и пак спира;после пак се връща ,но не до крайно (нормално положение),а малко преди това(въпросните импулси са на около 30 сек.)И всичко това се повтаря.Нямам идея какъв може да е проблема.Мислех си да ходя до Мото-Пфое,ама се сетих да ви попитам Вас като по знаещи дали не е нещо което мога да отстраня и сам.Благодаря предварително и Весели празници.
Колата е Ford Eskort 1.8TD 96г. комби

Колата е Ford Eskort 1.8TD 96г. комби
- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
- Status: Извън линия
Ти направи ли това, което казах? Моята понякога накъсва по същия начин, на импулси, спира където си иска и после продължава. След почистване на ония пластини се оправя. Като се зацапат контактите след няколко месеца - пак същата процедура.Ianaki написа:А дали е възможно да е от релето или нещо по електриниката?И като говорим за това кое "казва" на чистачката как да се движи?