Вентилатора на Мондьоо
-
- потребител
- Регистриран: 18 дек 2006, 16:53
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
- Status: Извън линия
Вентилатора на Мондьоо
В последно време само проблеми ми създава тая кола .
Искам да питам ,може ли някой да ми обясни как да сваля вентилатора на купето на мондео. От известно време само скърца ,свири , снощи стана още по зле (шума се увеличи )
Днеска откачих жапката ,ама до тух бях .
Самият вентилатор отпред има само един болт дето като го развих вентилатора почти не мръдна . некви маркучи се мотаят ,явно клапата дето е зад въздушният филтър на купето работи със вакуум или нещо от сорта от това което видях.....
изтеглих си изданието за мондео ,ама е руски да го ева и абсолюто нищо не схващам само картинки гледам
Ходих и до един сервз да питам колко ще ми струва монтаж и демонтаж ,тоя като почнада ми разтега едни локУми ,то таблото се сваляло то ... незнам си кво,то мноу работа 200 лева
според мен може да се свали бе зда се маха цялото табло ...
ще се радвам ако някой го е правил и може да обясни .

Искам да питам ,може ли някой да ми обясни как да сваля вентилатора на купето на мондео. От известно време само скърца ,свири , снощи стана още по зле (шума се увеличи )

Днеска откачих жапката ,ама до тух бях .
Самият вентилатор отпред има само един болт дето като го развих вентилатора почти не мръдна . некви маркучи се мотаят ,явно клапата дето е зад въздушният филтър на купето работи със вакуум или нещо от сорта от това което видях.....
изтеглих си изданието за мондео ,ама е руски да го ева и абсолюто нищо не схващам само картинки гледам

Ходих и до един сервз да питам колко ще ми струва монтаж и демонтаж ,тоя като почнада ми разтега едни локУми ,то таблото се сваляло то ... незнам си кво,то мноу работа 200 лева

според мен може да се свали бе зда се маха цялото табло ...
ще се радвам ако някой го е правил и може да обясни .
-
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2005, 12:06
- Модел на автомобила: Мондео 1.8 TD 94'
- Контакти:
- Status: Извън линия
Пъхаш си главата под жабката, поглеждаш нагоре и виждаш долния черен пласмасов капак на винтилатора. Бутва се едно "чопче" и се завърта същия черен капака в някаква посока и моторчето излиза - увисва на кабелите си посочени на картинката от по-горния пост.
Не съм правил тази процедура до край, така че може да има малки отклонения.
Успех!
Не съм правил тази процедура до край, така че може да има малки отклонения.
Успех!
Небойте се роби Спартак е с вас!