броня за форд сиера
-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2005, 10:35
- Модел на автомобила: форд сиера
- Контакти:
- Status: Извън линия
броня за форд сиера

Яко я закьсах тьрся задна броня за форд сиера 92 година новите са баси цените

ако някой се е сбльсквал с този проблем нека ми каже кьде да тьрся
Ще почерпя ейй

- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Това май си е болна тема вече, аз от 3 месеца търся също задна от 1992, обаче в моргите няма. Намерих само за комби и не ми върши работа. В МПто е около 500лв. нова, а в един магазин ония ден проверих 280лв. и твърдят че била уж оригинална. Не ми се вярва, щото е голяма разликата ама кой знае...
Като сложиш и боядисването /незнам колко е/ гледай какво става.
Като сложиш и боядисването /незнам колко е/ гледай какво става.
- Overclock
- потребител
- Регистриран: 15 апр 2005, 19:19
- Модел на автомобила: Sierra 1,8TD, BMW 316 96'
- Контакти:
Моята я лепиха с тана по-добре от преди.Не си личи от коя страна е лепена въпреки, че беше на парчета.Майстора е на околовръстното, точно където се излиза от Овча Купел, на високото.Има табели, и броните ги прави като нови.Преди три години там си лепих предната броня, миналото лято задната и съм доволен.
- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
На мен ми предстои да се оправям със счупена предна броня. Засега съм я закрепил с едно тиксо и карам така. Чакам да дойдат по-добрите времена.
Ще съм благодарен ако кажете от кой майстор сте доволни и колко излиза лепенето.
При мен ще трябва и боядисване. Броните на сиерите май са сиви и не се пръскат?
Отчупено ми е едно парче от около две педи от левия край на бронята и мисля че е възможно да се залепи културно, без да личи. Няма да е лошо да спестя разходите за нова броня + боядисване.

Ще съм благодарен ако кажете от кой майстор сте доволни и колко излиза лепенето.
При мен ще трябва и боядисване. Броните на сиерите май са сиви и не се пръскат?
Отчупено ми е едно парче от около две педи от левия край на бронята и мисля че е възможно да се залепи културно, без да личи. Няма да е лошо да спестя разходите за нова броня + боядисване.