Шум от климатика
-
- потребител
- Регистриран: 25 май 2006, 20:37
- Модел на автомобила: FORD FOCUS NEW
- Status: Извън линия
Шум от климатика
Здравейте колеги, имам проблем с климатика, а именно, когато го пусна и вътре в купето се чува гаден шум/стъргане/, което не спира, докато не изключа климатика.От вън не се чува по този начин.В сервиза на FORD не откриват проблема за сега.Имал ли е някой подобен проблем.
-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2004, 11:51
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8TD (1996 ... в пенсия) & C4 1.6HDi(2009) & Avensis 2.0 D-4D (2010)
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
-
- потребител
- Регистриран: 25 май 2006, 20:37
- Модел на автомобила: FORD FOCUS NEW
Благодаря за идеите колеги, ама ми се струва, че не сме на верния път. Ако беше ремъка щеше да свири, а то не е. Дано не се окаже наистина някой лагер. Когато изключа климатика, шума изчезва, макар и при включен вентилатор, т.е. не би трябвало да е от него.Някой изразиха мнение, че може купето да опира в някоя тръба на климатика и да се предава по купето.Егати колата на 20000 км.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Re: Шум от климатика
Според мен - бъди настоятелен!puh2303 написа:Здравейте колеги, имам проблем с климатика, а именно, когато го пусна и вътре в купето се чува гаден шум/стъргане/, което не спира, докато не изключа климатика.От вън не се чува по този начин.В сервиза на FORD не откриват проблема за сега.Имал ли е някой подобен проблем.
В МП не намират проблем все още, защото сигурно си в гаранция. Ще го намерят като излезеш - след първата година (щото това за трите години гаранция си е бля-бля...)