радар дедектор
-
- потребител
- Регистриран: 05 дек 2010, 09:42
- Модел на автомобила: kuga
- Status: Извън линия
радар дедектор
Здравейте колеги,
Моля, за информация, който е ползвал радар дедектор StealthRG300 GPS, Beltronics 940i и Whistler PRO68XRI нека да я сподели.
Благодаря
Моля, за информация, който е ползвал радар дедектор StealthRG300 GPS, Beltronics 940i и Whistler PRO68XRI нека да я сподели.
Благодаря
- lubomirov89
- потребител
- Регистриран: 01 сеп 2010, 13:49
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16v FYDA
Re: радар дедектор
За белтроникс-а съм чувал, че били доста добри, дори братовчед ми е с такова и е доволен.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Гледам, че си с Куга и си решил да инвестираш в автомобила. Ако нямаш радар детектор, те съветвам да потърсиш в нета една българска фирма, която произвежда много чувствителни радар детектори комбинирани с говореща система, която те предупреждава за възможни мобилни и стационарни камери. Фирмата предлага и обновяване на информацията от Интернет. Самият детектор се вгражда зад предната решетка и по този начин не се намалява чувствителнотта му, както това става при новите коли с атермично стъкло при монтаж на предното стъкло.
Другите радар детектори, които се продават (заводските) не вършат много работа, защото вече никой не оставя радара в автоматичен режим (на непрекъснато излъчване). Обикновено стоят в колите, които са без опознавателни знаци и те засичат/снимат в гръб. В тези случаи само ще констатираш, че са те снимали и ще знаеш, че трябва да отделиш едни 200-300 лева в близко бъдеще.
Другите радар детектори, които се продават (заводските) не вършат много работа, защото вече никой не оставя радара в автоматичен режим (на непрекъснато излъчване). Обикновено стоят в колите, които са без опознавателни знаци и те засичат/снимат в гръб. В тези случаи само ще констатираш, че са те снимали и ще знаеш, че трябва да отделиш едни 200-300 лева в близко бъдеще.
-
- потребител
- Регистриран: 05 дек 2010, 09:42
- Модел на автомобила: kuga
Колега, коя е българската фирма, която произвежда радар дедектори.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
http://stealth-radar.eu/vid_article.php?id=747
Пусни видеото!
Пусни видеото!
- BladeMan
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2011, 22:06
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 1.8TD Ghia
С риск за бан за половин живот и от тоя форум, ще кажа че радар детекторите не са оферта , защото ти дават лъжлива сигурност, а полицията мисли всякакви работи ,че да те хване! Ето аз например , имах радар детектор Кобра незнамсикаква, и една вечер ме хванаха с превишена скорост, поради простата причина че си включиха радара точно когато ме видяха! И още един факт , радардетектора сигнализира и на автоматичните врати все едно е радар, например когато приближаваш бензиностанция той почва да предупреждава за полиция,по този начин не можеш да си сигурен дали наближаваш полиция,бензиностанция или супермаркет?!?!? Ако карате толкова бързо и имате много глоби по добре инвестирайте малко време и пари в http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=78056 , обаче е леко незаконно. И искам да спомена следното , следете законите на страните в които пътувате , защото например в Гърция и радар детектора е бая незаконен!

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Засадите са основната причина да си влача GPS-a с мене като излизам от София и твърдя, че там нещата са с точност 90%, когато става дума за разни междуселски пътища. По големите пътища 1-ви клас, направо го слагам 99%, защото там точките за клечане не са толкова много.Големият ад е по селата, където пътят по правило минава през центъра на селото, има много завои и радар-детекторът е практически безполезен.
Доста години ползвах руски радар-детектор и вършеше добра работа, когато и радарите бяха ТР 4-ки.От тогава нещата много се промениха. В момента нямам детектор, просто защото средния клас, дето може горе-долу да върши работа при българския релеф и сегашните радари, започва от 500 лева нагоре.Ако разполагах с такива пари, директно поръчвам един Valentine 1 и с това съм изчерпал всичко законно, което може да се ползва в БГ в тая област.Но....500 долара без данъците и доставката...
Доста години ползвах руски радар-детектор и вършеше добра работа, когато и радарите бяха ТР 4-ки.От тогава нещата много се промениха. В момента нямам детектор, просто защото средния клас, дето може горе-долу да върши работа при българския релеф и сегашните радари, започва от 500 лева нагоре.Ако разполагах с такива пари, директно поръчвам един Valentine 1 и с това съм изчерпал всичко законно, което може да се ползва в БГ в тая област.Но....500 долара без данъците и доставката...
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Аз пък от две години започнах да спазвам ограниченията, отначало е трудно, но пък после става навик.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Интересен експеримент бяха направили лятото на E79. Завиха всичките ограничения с черни найлони и останаха само тия по 50 в селата.
Но ми гръмна стария GPS и няма как да извадя логовете от лятото, да видиш за какво става дума.
Сега от София карам по "Люлин", после новата отсечка до Дупница и после селата, където пак са в сила ограниченията.
Средна скорост София-Благоевград трудно постигам повече от 60-65 км/ч за целия маршрут, което е безумно просто, при положение, че над половината път е магистрала.
Лятото средната скорост беше с 10-15 км/ч по-висока и по магистралата се караше значително по-спокойно. Сега всеки, който има работа в тая посока, "наваксва" времето на магистралата.
Но ми гръмна стария GPS и няма как да извадя логовете от лятото, да видиш за какво става дума.
Сега от София карам по "Люлин", после новата отсечка до Дупница и после селата, където пак са в сила ограниченията.
Средна скорост София-Благоевград трудно постигам повече от 60-65 км/ч за целия маршрут, което е безумно просто, при положение, че над половината път е магистрала.
Лятото средната скорост беше с 10-15 км/ч по-висока и по магистралата се караше значително по-спокойно. Сега всеки, който има работа в тая посока, "наваксва" времето на магистралата.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!