Вентилация задна седалка!
-
- потребител
- Регистриран: 01 сеп 2009, 20:18
- Модел на автомобила: ford mondeo
- Status: Извън линия
Вентилация задна седалка!
Здравейте колеги!
За проблема,наскоро пътувах на дълъг път,температурите отрицателни,парното на макс, отпред както се казва е баня, а на задната седалка се усещат студени струи идващи от багажника(колата е хеч-бек),ако някой има идея или е имал същия проблем,само да допълня ,че имах проблем с вакума на ключа(духаше са само на предно стъкло) оправих го по оказания във форума начин с празен пълнител и клечка за зъби
, и съответно сега би трябвало да вкарва въздух само отвън, дали има нещо общо не знам ,ще съм благодарен на всяко мнение!
За проблема,наскоро пътувах на дълъг път,температурите отрицателни,парното на макс, отпред както се казва е баня, а на задната седалка се усещат студени струи идващи от багажника(колата е хеч-бек),ако някой има идея или е имал същия проблем,само да допълня ,че имах проблем с вакума на ключа(духаше са само на предно стъкло) оправих го по оказания във форума начин с празен пълнител и клечка за зъби

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Re: Вентилация задна седалка!
Няма общо.Вентилацията на хечбека е през задните врати-загледай се, има едни отвори. От багажника няма какво да вее, освен ако вратата не се е разкривила (често срещано) и пропуска през уплътнението. При този вид хечбеци при петата врата има една зона с високо налягане, която по принцип не влияе отрицателно на аеродинамиката на колата, но ако вратата не ляга плътно, може да набута външен въздух в салона.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
Re: Вентилация задна седалка!
Нищо такова просто въздуха който влиза през въдуховодите на задните врати се завихря в багажника и влиза между долната и горната част на задната седалка и при мен го има този ефект.