Централно заключване на Fiesta 91 г.
- XaXo
- потребител
- Регистриран: 23 май 2005, 18:37
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1,4 i CLX
- Контакти:
- Status: Извън линия
Централно заключване на Fiesta 91 г.
Днес за пореден вече път ми се развали ключалката на шофьорската врата. Заключва а не отключва. Може би в годината ходя по 3 пъти на ключар, я за пренареждане я за нещо друго, ако не е шофьорската врата, ще е багажника, ако не нещо друго.
Искам да Ви попитам, какъв е случая на централното заключване при Фиестите. Сега бях при "личния" ми ключар и само като споменах за варианта централно ...
Много проблеми правило, късали се жила, скъпо било за фиестите, една машинка втора ръка струвала 80 лв, какво ли неказа.
Има ли нещо такова, толкова ли е куца тая кола от към заключване.
Аз съм от Варна, и ще се радвам ако хора с Фиести и с централно заключване споделят как е що е, а също и къде са го слагали, колко им е излязло ...
Благодаря предварително
Искам да Ви попитам, какъв е случая на централното заключване при Фиестите. Сега бях при "личния" ми ключар и само като споменах за варианта централно ...
Много проблеми правило, късали се жила, скъпо било за фиестите, една машинка втора ръка струвала 80 лв, какво ли неказа.
Аз съм от Варна, и ще се радвам ако хора с Фиести и с централно заключване споделят как е що е, а също и къде са го слагали, колко им е излязло ...
Благодаря предварително
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
Re: Централно заключване на Fiesta 91 г.
Здравей колега и съгражданин...XaXo написа:Днес за пореден вече път ми се развали ключалката на шофьорската врата. Заключва а не отключва. Може би в годината ходя по 3 пъти на ключар, я за пренареждане я за нещо друго, ако не е шофьорската врата, ще е багажника, ако не нещо друго.
Благодаря предварително
Ще ти отговоря..
Обиколих цяла варна алармаджийте, и като чуят централно за фиеста бягат кото дявол от тамян, даже по бързо....
Надявам се да съм ти бил от полза...
Едит: и на истина има защо...
Отворих тапицерията и погледнах как е, едно дума шибаноневъзможно това са две думи май.

Последна промяна от traqn_savov на 17 юни 2007, 17:00, променено общо 1 път.
Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
- traqn_savov
- потребител
Аз измислих как да се сложи, или поне идея..XaXo написа:именно !!
човека каза ако не е оригиналното централно, по-добре не си слагай.
незнам тайно се надявах, но ....
явно така ще продължавам.
а на вас прецакват ли ви се толкова често ключалките ?? толкова много ли ги използвам ...
Заради самата си кострукция, трябва акуатора да се върже към лоста на ключалката, нещо такова..
схемата е само принципна, не е подрабна..
Остава проблем със закрепването, и настройката.

Последна промяна от traqn_savov на 17 юни 2007, 17:01, променено общо 1 път.
Траян Савов:
Траян Савов:
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
на всякаква кола могат да се сложат машинки.....аз докато сложа на мойта колко мъки брах щото няма място пък пригаждане пък кво ли не но стана и сега си имам..... въпроса е в това дали ти се занимава да слагаш..... взимаш има универсални по 6 лева са на врата.....другото е инсталация и към алармата...... Тва по 80 по 150 лева са само за да ти земат парите не ги слушай и отивай и зимай и ги слагай сам или някой да ти ги сложи....
На мен ми искаха по 20 лева на врата да ми сложат машинките демек 4 врати 80 лева и машинките 24 лева та за 110 лева хахах .....така че за 70 лева ми излезна аларма и машинки и ги сложихме с 1 приятел и досега нямам проблеми
успех
На мен ми искаха по 20 лева на врата да ми сложат машинките демек 4 врати 80 лева и машинките 24 лева та за 110 лева хахах .....така че за 70 лева ми излезна аларма и машинки и ги сложихме с 1 приятел и досега нямам проблеми

-
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2007, 13:40
- Модел на автомобила: Renault 5 1987
Ford Fiesta 1995 1,1 + Lovato
Opel Vectra 1992 1,6mi
Mercedes CLK 2002 3,2 - Местоположение: София,Добрич,Варна а скоро и във вашия град
- Контакти:
??? ????? ?????? ???? ? ????? ???? ??? ?????? ???? ? ???? ????? ?? ?????? ??????? ??? ???????? ?????? ?? ??????? ?? ? ???? ? ???? ????? ?????? ?? ?? ?? ???????... ?? ???? ?????? ??? ??????? ??? ???? - "?? ?? ???????, ?????? ??? ?? ? ????? ???????? ? ??-??????, ?? ?? ??? 10?? ?? ????? ?? ?? ?? ??????? ?????????" ???? ?? ????? ?? ?? ????? ? ?? ????????? ???????
???? ???? ??????? ?????? ?? ??? ???? ??????? ???????? ? ????????? ??? ?? ?? ???????? ?? ??????????????. ?? ??????? ?? ???????? 3 ???????? ?? ?? 9,14,16,20 ?? (?? ????? ?? ?????) ?? ?????? ?? 20??
. ???????? ? ????????? VALCOR ?? ??? ??????? ????? ??????? 

- traqn_savov
- потребител
НЕ Е невъзможно да се сложат, нали откючваш и закючваш със ключ..
но защо да не направи днес 20 автомобила, а цял ден да слага машинки.
но защо да не направи днес 20 автомобила, а цял ден да слага машинки.
Траян Савов:
Траян Савов:
- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
Re: Централно заключване на Fiesta 91 г.
аз имах проблем с на багажника (без централно съм), даже стигнах да разглобяване, имаше ръждиво и боклуци. отвреме навреме пръскай със смазка.XaXo написа:Днес за пореден вече път ми се развали ключалката на шофьорската врата. Заключва а не отключва. Може би в годината ходя по 3 пъти на ключар, я за пренареждане я за нещо друго, ако не е шофьорската врата, ще е багажника, ако не нещо друго.
Благодаря предварително

- amv
- потребител
- Регистриран: 20 май 2007, 20:10
- Модел на автомобила: fiesta 1.1mi
Сори колега че си отдалеко
Вече 5г се храня от аларми и такива щуротии.Вярно че се монтират трудно но не е невъзможно.Аз сам съм си изнамерил технологията и действа безотказно. Аларма със 4 машинки при мен е 160лв.с гаранция 1 година ,но до сега ми се е повреждала само една машинка.Моята е вече на 4г,и нямам проблеми.Даже има опция да си отваряш багажника със дистанционното!

В очите на завистливия,всеки успех е престъпление!