Климатик на сиера
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
- Status: Извън линия
Климатик на сиера
Просто информативно питам
Възможно ли е да сложа клима на мойта Сиерка 84 набор..??? и евентуално колко пари ще струва всичко и дали може да се намери клима изобщо???благодаря ви.

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:

Във форума на Ауди видях да препоръчват тези http://www.loat.abto.bg/showcomp.php?id=1468" onclick="window.open(this.href);return false;
Звънни и ги питай за цена...
- FordSierra1.6L
- потребител
тва ми е ясно че ще струва повече от колата...аз вече толкова пари съм вложил че мога си купя 2-3 сиера ощеcenzor написа:Ще струва повече от колата със сигурност....
Във форума на Ауди видях да препоръчват тези http://www.loat.abto.bg/showcomp.php?id=1468" onclick="window.open(this.href);return false;
Звънни и ги питай за цена...

- FordSierra1.6L
- потребител
това е пределно ясно но все пак ще има голяма разлика през зимата и лятото с климатика дори да не е много добре изолирано купето....пък и не е проблем да се изолира купето с нещо евтинко което горе долу да уплътниBadAngel написа:няма смисъл човече, то за да има ефект климатика купето трябва да е изолирано и студеното да не бягаслагай мокри парцали на челото и нямаш грижи

- FordSierra1.6L
- потребител
ми разхода е уравновесен от към удоволствието през сезонитеBadAngel написа:ами, аз си казах мнението, друго освен да ти пожелая късмет не могапомисли си за разхода, понижената мощност, повишената собствена маса... себестойността на самата инсталация и зора докато се имплементира в сиерата

- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Най-добре е да търсиш от Сиера оригинален. Имай в предвид че захващането на водния радиатор и пружините на окачването са други на колите с климатик. Незнам дали няма да ти се наложи да ги приспособяваш или сменяш и тях.
От Скорпио 1985-1994 сигурно също става, двигателите са еднакви, предимно двувалките имат.
Малко на изуст говоря, затова най-добре се информирай от хората които ги правят тия процедури.
Успех.
П.С. Това че финансово е неизгодно, не значи че не си струва, защото най-важен е комфорта и да се кефиш на колата.

От Скорпио 1985-1994 сигурно също става, двигателите са еднакви, предимно двувалките имат.
Малко на изуст говоря, затова най-добре се информирай от хората които ги правят тия процедури.
Успех.
П.С. Това че финансово е неизгодно, не значи че не си струва, защото най-важен е комфорта и да се кефиш на колата.

- FordSierra1.6L
- потребител
демек кво трябва да сменям предните пружини и амортисиори ли ?? и защо ???Rick написа:Най-добре е да търсиш от Сиера оригинален. Имай в предвид че захващането на водния радиатор и пружините на окачването са други на колите с климатик. Незнам дали няма да ти се наложи да ги приспособяваш или сменяш и тях.![]()
Успех.
да не си заслужава на такава стара кола но мерака ми е голям да го направя пък и ще стане много яко през зимата или лятотоvenom4o написа:Според мен не си заслужава ,но ако ти е мерак.. все пак колата си е доста стара.. ти каза ,че си я стегнал.. Според мен ако можеш да си намериш ударена сиера с климатик.. ще ти излезне най добре...

да 1.6 75 кончета ....що да е куц ??? върви си прилично мога да ти кажа..... набира си добре е сега неможе да направи над 200 ама 160-170 си ги поддържа без проблем което не е малко все пакdoctordre написа:колега, гледам че и ти си със същия отвратителен 1.6... по-добре не си осакатявай колата, и без това е супер куц тоя мотор

- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
За амортисьорите не съм чул, но имаше една тема в UK форума и там стана дума че всички Сиери с климатик са с различни от стандартните пружини. Предполагам подсилени за да компенсират допълнителната тежест.FordSierra1.6L написа:демек кво трябва да сменям предните пружини и амортисиори ли ?? и защо ???
Ако искаш ще попитам там по-подробно и също за това от кои други модели можеш да вземеш климатик и да пасне.
- Overclock
- потребител
- Регистриран: 15 апр 2005, 19:19
- Модел на автомобила: Sierra 1,8TD, BMW 316 96'
- Контакти:
Най-точен и подробен отговор ще получиш от СЕВА, той е слагал климатик на дизелова Сиера (дизелова Сиера от завода не е излизала с клима) и е много в час с материала.Ще ти изпратя телефона му на ЛС, може да има и климатици.Незнам дали има човек в София, който да е по-запознат с тази кола от него

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- FordSierra1.6L
- потребител
ми засега го оставям това в бъдеще ... много неща трябва да правя по колата и това ще го избегна но засегаvenom4o написа:Колега кажи какво става с климатика.. Ако го правиш разкажи къде какво колко.. как да знаем.. ,че мойта черна сиера лятото е АД в нея...