централно

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител
Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
Модел на автомобила: sierra
Status: Извън линия

централно

Мнение от jojo » 14 авг 2007, 10:37

значи проблема е следния по едно време не ми се заключваха предна дясна и задна лява ,играх си някак без да имам представа какво правя взе да та се оправи,но сега пък само задната 3/5 врата не ще да се заключва,един път хване 3 не,та ако някой има представа как да го оправя или от какво е,ще го помоля да сподели

Потребителски аватар
venom4o
потребител
потребител
Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0

Мнение от venom4o » 16 авг 2007, 23:30

Лоши връзки.Дай повече инфо какво си човъркал и най важното !! КЪДЕ! При сиерата апаратите се скапват.. емат кофти зъбни колела.Това до моторчето се износва от моторчето.. А При теб най вероятно е от жиците или от буксите.. Отвори Вратата която не бачка и напръскай конекторите на буксата с спрей WD40 Ако можеш и механично чи почисти с отверка или някаква тънка пиличка.. не слагай кората и пробвай!Накарай някой да бъзика централното и ако не се включва веднага, пипай жиците едновременно с твоя човек.. тукувиш се окаже от тях. вероятно е да е и от шофьорската врата защото там апарата командва другите 4 .. но не съм наясно с принципа на работа.. Успех.. дано не съм ти напълнил главата а и Съответно форума с глупости :P

Потребителски аватар
doctordre
потребител
потребител
Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
Контакти:

Мнение от doctordre » 16 авг 2007, 23:35

и аз имам подобни проблеми със сиерката. някой път не иска да се заключва, въртя ключа и тя се заключва и пак се отключва :roll: имало е случаи когато по няколко минути щрака непрекъснато, отключва-заключва и не спира :? повечето пъти ако заключа от другата врата няма проблеми

Потребителски аватар
ewgeny
потребител
потребител
Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC

Мнение от ewgeny » 17 авг 2007, 09:54

Работата е да се смажат рамената на заключването. И аз имах този проблем, смазах с финна грес, по-рядка, но само вътрешните елементи. Не мажете външните, където се захващат към купето, защото после съвсем ще се задръстят с мръсотия. Ае успех, и ако стане кажете, че да знам кой ще черпи :wink:
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!

Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител

Мнение от jojo » 17 авг 2007, 10:16

и аз мойте ги бях намазал с грес даже и пантите,че едната ми врата ми скърцаше и тогава намазах всичко,но аз сложих гресчица навсякъде,а както ми казва веном4о за жиците трябва да пробвам,защото са доста съмнителни,последните три дни 5тата врата се заключва ,но предната дясна не.ще пробвам каквото казахте и ще споделя.благодаря за отзивите

Потребителски аватар
ewgeny
потребител
потребител
Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC

Мнение от ewgeny » 17 авг 2007, 14:00

Ака изобщо не правят опит да се заключат, е от кабели, но ако се опитват да се заключат, но се отключват (все едно отворена предна врата), мажи. Махаш корите от вътре и капваш навсякъде където има триещи части. Ама навсякъде.
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!

Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител

Мнение от jojo » 18 авг 2007, 16:39

по играх си,намазах отново,но изцяло и обилно,за сега да чукна на дърво както се вика се оправи и си заключва и отлкючва всички врати.а по кабелите отнякъде имаше вода,капки де но май и това е имало значение,подсуших,намазах и сега работи :D

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”