Мондео - екстри
- motry
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2007, 11:46
- Модел на автомобила: Ford S-Max 2.5 / 219hp 2007
- Status: Извън линия
Re: Мондео - екстри
Колеги, не искам да бъда груб но според някой остава и аз да напиша като екстра, че имам 4 гуми и стъкла(предни, задни) а даже и по вратите ...

-_- ...Ти ли мЪ бутна или сам паднЪх... -_-
- didon80
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Мондео МК3 GHIA X 2.2 TDCI 2005г.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... 74#p545238 - Местоположение: Сливен
Новите габарити - сини светодиоди на мястото на старите лампи........
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Супер, полицаите много ги обичат, защото им носят петдесетаче...didon80 написа:Новите габарити - сини светодиоди на мястото на старите лампи........

- mi6o
- потребител
- Регистриран: 11 авг 2007, 10:20
- Модел на автомобила: Мондео МК3, 2.2 ТДЦИ, 2005 г., 155 к.с. (коНби), Мондео МК 2 (коНби) / 1.8 ТД / 98 г. /90 к.с. ( бивш Ескорт 1.8 ТД / 98 г. / 90 к.с. , още по-бивша Фиеста 1.25 / 16 кл. / 75 к.с. / 96 г. )
Здравейте колеги. Търсачката намери тази тема и за това пиша тук. Колата е от профила,а именно Мондео мк2 1.8 ТД,99г .Имам ето тези копченца

но ми се струва,че не работят. Свалях панела по други причини и от зад нещата изглеждат все едно са заводско направени-буксите и кабелите не изглежда да се слагани допълнително,излизат от общия сноп кабеляк,лампичките на седалките светват като ги натисна,но не усещам да ми става по-топло на з....ка или на гърба,това и на двете седалки. Относно това копче в зеленото кръгче мисля,че го имат само бензиновите модели и ако не се лъжа трябва да е тракшън контрола или TCS-а с други думи. Като го натисна не светва лампичката,но от зад си има букса и изглежда като заводско сложено и то
. Според вас дали е изгорял бушон,изгорели нагреватели на седалките,някое реле някъде,подгрева да се пуска само при ниски температури и възможно ли е тая кола да има TCS при положение,че е дизел
. Благодаря предварително.
Поздрави

но ми се струва,че не работят. Свалях панела по други причини и от зад нещата изглеждат все едно са заводско направени-буксите и кабелите не изглежда да се слагани допълнително,излизат от общия сноп кабеляк,лампичките на седалките светват като ги натисна,но не усещам да ми става по-топло на з....ка или на гърба,това и на двете седалки. Относно това копче в зеленото кръгче мисля,че го имат само бензиновите модели и ако не се лъжа трябва да е тракшън контрола или TCS-а с други думи. Като го натисна не светва лампичката,но от зад си има букса и изглежда като заводско сложено и то

Поздрави