Как се монтират/демонтират задни стопове

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
Потребителски аватар
b2d
потребител
потребител
Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002
Status: Извън линия

Как се монтират/демонтират задни стопове

Мнение от b2d » 08 май 2007, 20:22

На мондео 95/96г Хечбег, че ще докарат едни кристални от германия и може да ги монтирам, ако ми хареса и да си ги оставя... Ааа и мигачите на калника със снимки ще е най-добре, ако някой е правил манипулацията и я е заснел, ако не и с обяснение ще се получи... :)

Потребителски аватар
FordSierra1.6L
потребител
потребител
Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"

Мнение от FordSierra1.6L » 08 май 2007, 21:43

приятел стоповете са ти хванати с гайки поне така мисля или болтове но тва не ми се вярва.....Виж в багажника зад стоповете трябва да има някаде гайки болтове...развиваш махаш ги и слагаш другите ....много просто....
А относно мигачите би трябвало да са на Щипки напъни ги малко и виж дали мърдат ако не значи са хванати с гайки отвътре на калника.....

Потребителски аватар
FordSierra1.6L
потребител
потребител
Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"

Мнение от FordSierra1.6L » 08 май 2007, 21:44

приятел стоповете са ти хванати с гайки поне така мисля или болтове но тва не ми се вярва.....Виж в багажника зад стоповете трябва да има някаде гайки болтове...развиваш махаш ги и слагаш другите ....много просто....
А относно мигачите би трябвало да са на Щипки напъни ги малко и виж дали мърдат ако не значи са хванати с гайки отвътре на калника.....

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”