Как се отваря табло на мондео '96

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
donceci1968
потребител
потребител
Регистриран: 18 сеп 2007, 11:41
Модел на автомобила: FORD-Scorpio 2.0 16v 95g.
Status: Извън линия

Как се отваря табло на мондео '96

Мнение от donceci1968 » 19 ное 2007, 17:48

Колеги как да отворя табло на мондео.Имам проблем с парното...духа само под предното стъкло.
КАРАЙ ФОРД , ДА СИ ГОРД !!!

Потребителски аватар
Атанас
потребител
потребител
Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI

Мнение от Атанас » 19 ное 2007, 18:54

С мамата, ама много :twisted:
Малко по-напред съм. Свалих го днес, ама с много мамата... Тези дни ще пусна и снимки.

Има няколко винта - като свалиш пепелника, ще видиш гумена тапа (така пише по ръководствата). При мен тапа нямаше. Махаш пластмасовата капачка, през която минава запалката. Там имаш още един винт. Махни радиото - много е вероятно и там да намериш два винта. Малко отстрани се падат и бяха стегнати до скъсване.
След като направиш всичко това дърпаш панела. Възможно е долните уши на панела (тези, които са около пепелника) да са под ушите на централната конзола - Ханс когато е слагал GSM модула ги е заврял от долу :twisted: инък по ръководството го дават да е отгоре. По едно време имах чувството, че ще го счупя, но дърпах здраво :P . Майката на Ханс също ми помогна много, що секс правихме с нея, не е за разправяне...
За всеки случай извади "врътките" на превключвателите - не знам как е при теб, но в някои ръководства дават, че панела, на който се държат копчетата е отделно от горе посочената пластмаса. При мен всичко е на едно.
След като си свършил всичко това погледни средното копче, то определя на къде да духа. Виж за откачен маркуч - системата се управлява с вакуум. Друг вариян е копчето да е заминало.

Стига толкова от мен да не ставам досаден.

Успех

donceci1968
потребител
потребител
Регистриран: 18 сеп 2007, 11:41
Модел на автомобила: FORD-Scorpio 2.0 16v 95g.

Мнение от donceci1968 » 20 ное 2007, 10:29

Благодаря - жив и здрав !!!
КАРАЙ ФОРД , ДА СИ ГОРД !!!

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”