Странности с мондео!!!
- kiro1969
- потребител
- Регистриран: 10 окт 2005, 00:29
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 2.0 16V GHIA WAGON 1998
- Контакти:
- Status: Извън линия
Странности с мондео!!!
здравейте.похвалих се за готин антифриз,но днес забелязах несхто странно.като си запаля колата,ми свети датчика на антифриза на компа,но като позагрее двигателя загасва.НИВОТО НА АНТИФРИЗА МИ Е НА МАХ!!!кажете какво да правя???
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
- Status: Извън линия
То:kiro1969
Отвори разширителното казанче и там където поплавъка на датчика прави маса,вземаш нещо като малка пиличка или даже такава отверка и леко изчагъркваш натрупалият се клей/мръсотия/.Работата е за две минути,проблема съм го решавал още при сиерата ми,която между другото беше ГИЯ и имаше почти същият инфо дисплей,само дето гаечен ключ не показваше,а беше произведена 1984г.Снежинки-мнежинки всичко 1:1,което ме навежда на мисълта,че тия от форд не са много по иновациите.Да бяха сложили поне дигитален термометър,но това вече е друга тема
Хайде със здраве
Отвори разширителното казанче и там където поплавъка на датчика прави маса,вземаш нещо като малка пиличка или даже такава отверка и леко изчагъркваш натрупалият се клей/мръсотия/.Работата е за две минути,проблема съм го решавал още при сиерата ми,която между другото беше ГИЯ и имаше почти същият инфо дисплей,само дето гаечен ключ не показваше,а беше произведена 1984г.Снежинки-мнежинки всичко 1:1,което ме навежда на мисълта,че тия от форд не са много по иновациите.Да бяха сложили поне дигитален термометър,но това вече е друга тема

Хайде със здраве