КЛИМАТРОНИК МОНДЕО МК 2

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
pojarnikara
потребител
потребител
Регистриран: 23 дек 2007, 20:44
Модел на автомобила: Ford Mondeo GIA
Status: Извън линия

КЛИМАТРОНИК МОНДЕО МК 2

Мнение от pojarnikara » 25 яну 2010, 10:40

Климатроника започна да не светва (работи( след като запаля двигателя а след 20-30минути Консумативите на климатроника са наред

Потребителски аватар
jvspasov
потребител
потребител
Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
Контакти:

Re: КЛИМАТРОНИК МОНДЕО МК 2

Мнение от jvspasov » 25 яну 2010, 12:04

Можеш ли да си редактираш мнението, че колкото и да го чета не разбирам какво светва или не светва :?:
Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!

Потребителски аватар
gorby
потребител
потребител
Регистриран: 15 мар 2008, 20:19
Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TDI-99.

Мнение от gorby » 26 яну 2010, 19:04

pojarnikara написа:Климатроника започна да не светва (работи( след като запаля двигателя а след 20-30минути Консумативите на климатроника са наред
Здравей колега,аз имах подобна случка когато купих колата.Не тръгваше нищо или тръгваше ,работи ,изключва и т.н.След дълго търсене установих че това е от релето ,което включва вентилатора.Поне аз така реших.То се намира на таблото с бушони под волана,би трябвало да го знаеш къдее.Мисля ,че там са 4 такива релета-зелен цвят.Лошото е че не помня кое беше.И накрая да ти кажа защо реших ,четова реле е за вентилатора.Въможно е да има връзка вентилатора и климатроника-без вентилатор климата не тръгва.Дано съм бил полезен. _friends_
карам си форда!

pojarnikara
потребител
потребител
Регистриран: 23 дек 2007, 20:44
Модел на автомобила: Ford Mondeo GIA

Мнение от pojarnikara » 28 яну 2010, 16:59

Проблема беше в средното зелено реле Свалих го сложих му смазка за по добьр контакт и климатроника заработи без прекьсвания Форума вьрши перфектна работа Четвьртото реле е сив цвят

Потребителски аватар
gorby
потребител
потребител
Регистриран: 15 мар 2008, 20:19
Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TDI-99.

Мнение от gorby » 28 яну 2010, 22:01

pojarnikara написа:Проблема беше в средното зелено реле Свалих го сложих му смазка за по добьр контакт и климатроника заработи без прекьсвания Форума вьрши перфектна работа Четвьртото реле е сив цвят
Радвам се ,че бях полезен.Безавариино каране! _friends_
карам си форда!

bobolin4o
потребител
потребител
Регистриран: 04 ное 2008, 21:22
Модел на автомобила: Мондео 1.8/16v,1999-Dj

Мнение от bobolin4o » 19 юни 2015, 16:33

Здравейте колеги! Пуснах тема относно не работещ„климатроник,но като прочетох тук някои работи в тази тема ,отидох до колата размърдах релетата и ги почистих и тръгна и вентилатора и климатроника и всичко! Благодаря,на сайта помогна ми за пореден път! :D

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”