Проблем с охладителната система
-
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2009, 16:39
- Модел на автомобила: Форд Мондео 1,8 тд 95год,
- Status: Извън линия
Проблем с охладителната система
Здравей те на скоро ми блокира водната помра сменихами я с нова плюс ролките и ремъците ,но след като я запалих колата загря и стрелката застана между R и M а преди стоеше само на О ,независимо дали е зима или лято и сега незная кое е правилно , моля ви помогнете
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Re: Проблем с охладителната система
Най-вероятно има въздух в системата. На досегашните ни два Ескорта стрелката спираше до О-то и дотам. Никога не съм я виждал по-високо.
- stoy@n
- потребител
- Регистриран: 22 авг 2008, 08:07
- Модел на автомобила: Galaxy,2.0, DOHC ,115Hp 1999
Daihatsu Cuore 1.0 12V,AT,58Hp 2003 - Status: Извън линия
Ако вентилатора на охладителата система включва нормално и след като ти е в рамките на NORMAL няма основание да се притесняваш.peci.70 написа:Здравей те на скоро ми блокира водната помра сменихами я с нова плюс ролките и ремъците ,но след като я запалих колата загря и стрелката застана между R и M а преди стоеше само на О ,независимо дали е зима или лято и сега незная кое е правилно , моля ви помогнете
-
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2010, 13:38
- Модел на автомобила: още нямям
И аз имах подобен проблем, след смяна на термостат. Моят е focus 1.6 zetec. Термостата не отваряше голямият кръг, и колата загрявяше. На пръв поглед всичко е наред, има парно, водата минава покрай термостата но не и през голямият кръг. Оказа се фабричен дефект, който не позволява обезвъздошаване. Дефекта е за 1.4 и 1.6 98-2001г. но може и да го има при по стари модели. В моя случай, 270 лв.нов комплект(казанче, капачка, маркуч, термостат74гр. и 2 скоби)и 140 лв.за смяната им в Мото Пфое. Както и 10 дни чакане.
- dimkar
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2007, 23:21
- Модел на автомобила: Nissan
Добре де, разбрахме го твоят проблем. На колко места още ще го копираш?