кори под двигателя и задна броня

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
tmilanov
потребител
потребител
Регистриран: 03 фев 2010, 09:35
Модел на автомобила: Mondeo и Fiesta
Status: Извън линия

кори под двигателя и задна броня

Мнение от tmilanov » 24 фев 2012, 06:43

Здравейте колеги, Благодарение на непочистените улици счупих предпазната кора (голямата) под двигателя, а задната - под резервоара се закопчава с щипки "S" образна форма. Не зная до колко са важни, но мисля, че щом ги има то е с някаква роля. Молбата ми е да ми кажете дали някъде мога да ги намеря защото ходих в Мото пфое - Люлин и там не бяха виждали такива щипки, а предната голяма кора е малко под 500лв. Обиколих доста морги даже при "италиянеца" на ул. Житница, но такова нещо няма никъде. Автомобила е Форд Мондео - комби дизел 2001 новото купе ТДИ дураторг. Вторият ми въпрос е дали знаете някой майстор дизелджия, че разхода ще ме разори съвсем особено с тази скъпа нафта. Лятото в града е не по-малко от 9,00, а зимно време под 12,00 не пада. Двигателя е 1998куб. см. - 115к.с. Предварително благодаря както за кората, така и за щипките, че и за намаляване разхода на гориво!

DTM
потребител
потребител
Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
Модел на автомобила: *
Контакти:
Status: Извън линия

Re: кори под двигателя и задна броня

Мнение от DTM » 24 фев 2012, 07:11

За корите може да погледнеш тук http://avtokori.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, тази под мотора я имат и струваше 89лв. или нещо такова. За другата отзад може да питаш.
Зимата разход градско около 10л./100км е нормален за този мотор. За повече, вече зависи от натоварването на пътищата както и стила на шофиране.

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”