Дистанционно
-
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2011, 11:20
- Модел на автомобила: FOCUS 1.6
- Status: Извън линия
Дистанционно
Здравейте,
Търся си дистанционно за фокуса. Това което е с 3те бутона.
Мойта колата дойде с един такъв ключ, но бутоните не му работат.
Фокуса е 2000г.
Търся си дистанционно за фокуса. Това което е с 3те бутона.
Мойта колата дойде с един такъв ключ, но бутоните не му работат.
Фокуса е 2000г.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
- autobg
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2009, 19:45
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI 2002 с летни жанки
Re: Дистанционно
Сменял ли си батерия? Отварял ли си го за почистване?
Така и така не отключва, а транспондера на имобилайзера не се влияе от батерия, пробвай да го препрограмираш, ако не стане, чак тогава го карай на ключар
Така и така не отключва, а транспондера на имобилайзера не се влияе от батерия, пробвай да го препрограмираш, ако не стане, чак тогава го карай на ключар
Програмиране на ключ
Не повече от осем ключа могат да бъдат програмирани за радиочестотно дистанционно отключване и заключване (включително доставените с автомобила). Ключовете трябва да останат вътре в автомобила по време на процедурата за програмирането.
Поставете предпазните колани на предните седалки и затворете всички врати, за да се уверите, че по време на програмирането няма да възникнат възпрепятстващи шумове (радио шумове).
1. За да програмирате нови ключове за радиочестотно дистанционно отключване и заключване, завъртете контактния ключ до положение "II" четири пъти в продължение на не-повече от шест секунди.
2. Поставете контактния ключ в положение "0". Ще се чуе звуков сигнал, който показва, че можете да препрограмирате нови ключове в продължение на 10 секунди.
3. Натиснете някой от бутоните на новия ключ. Ще се чуе звуков сигнал за потвърждение. Повторете тази последна стъпка за всички ключове с дистанционно отключване и заключване, включително за оригиналните. Не сваляйте контактния ключ от гнездото на включвателя, когато натискате бутон.
4. Поставете отново контактния ключ в положение "II" или изчакайте 10 секунди, без да програмирате други ключове, за да приключи процесът на програмиране. При това положение само с ключовете за дистанционно радиочестотно отключваен и заключване, които току-що сте програмирали, ще можете да заключвате и отключвате автомобила.
-
- потребител
За съжаление пробвах всичко.
1во смених батерията, след това повторих с уж по хубава батерия, да не би да съм купил застояла и скапана но и с 2рата не тръгна.
След това четох че може да се програмират тез бутони (демек ако са били на друга кола), пробвах да си програмирам мойте, изпълних всичко колата мина в режим на програмиране натиснах бутоните, но все едно нищо не стана. За това стигнах до извода че проблема е в самата платка.
За съжаление ходих и точно в практикер но ми казаха между 180 и 250лв. И пак напомних че не искам ЦЯЛ КЛЮЧ (пирон+транспондер+платка с бутони), а само платката дори без да ми я обучават и ми казаха 150лв и си тръгнах. По евтино ще ми е да сложа аларма.
И чак след тези неща реших да пиша тук.
Също търсих 2ра употреба ключ, но на 2 места ми казаха невероятно високи цени и се отказах.
Ако получа нормална цена за платката ще я взема, ако не им е за продаване да си я държат.
Мерси все пак на колегите за съветите
1во смених батерията, след това повторих с уж по хубава батерия, да не би да съм купил застояла и скапана но и с 2рата не тръгна.
След това четох че може да се програмират тез бутони (демек ако са били на друга кола), пробвах да си програмирам мойте, изпълних всичко колата мина в режим на програмиране натиснах бутоните, но все едно нищо не стана. За това стигнах до извода че проблема е в самата платка.
За съжаление ходих и точно в практикер но ми казаха между 180 и 250лв. И пак напомних че не искам ЦЯЛ КЛЮЧ (пирон+транспондер+платка с бутони), а само платката дори без да ми я обучават и ми казаха 150лв и си тръгнах. По евтино ще ми е да сложа аларма.
И чак след тези неща реших да пиша тук.
Също търсих 2ра употреба ключ, но на 2 места ми казаха невероятно високи цени и се отказах.
Ако получа нормална цена за платката ще я взема, ако не им е за продаване да си я държат.
Мерси все пак на колегите за съветите
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Странно защото ми обявиха цена за ключ+ платката+ програмиране+нарязване,- 120 лв. за Фокус- в Практикер. На мен ми се размества вътре платката, три пъти ми я наместват безплатно.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
Ще питам пак, но дори и 120лв пак не ми се дават, а само платка ми отказаха.