S.O.S Изгнил праг

Как да живеем съвместно и в разбирателство.
Масла. Антифриз. Автокозметика. Консумативи.
g3r1tyyy
потребител
потребител
Регистриран: 27 дек 2008, 15:41
Модел на автомобила: ka
Status: Извън линия

S.O.S Изгнил праг

Мнение от g3r1tyyy » 28 дек 2008, 16:53

Искам да попитам някой има ли представа защо може да изгние прага точно под уплатнението и колко би могла да струва смяната му за форд ка? Благодаря предварително!

Потребителски аватар
foxy
потребител
потребител
Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i

Re: S.O.S Изгнил праг

Мнение от foxy » 30 дек 2008, 16:34

Първо не е лошо да уточниш за кое уплътнение става въпрос....после имай впредвид, че колите ни не са първа младост е и нормално да са поизгнили и ръждясали. Освен това имай впредвид, че на тези фордчета им е доста слаба ламарината от към праговете - мойте също имат доста ръжда и тук там прогнило. За смяна незнам - но според мен си за тенекиджия. Предполагам, че около 500лв ще ти излезе частично изкърпване. Успех _friends_
Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника

n_nova
потребител
потребител
Регистриран: 06 авг 2008, 13:59
Модел на автомобила: ka

Re: S.O.S Изгнил праг

Мнение от n_nova » 12 май 2010, 17:00

Здравейте >:D<: !
И мен ме вълнува този въпрос, затова ще побутна темата, да не пиша нова :mrgreen: .
Явно това е едно от слабите места на форд - ка. Моят праг също е изгнил точно на сгъвката, като се е образувала и дупка 10см.дълга, 1 см.широка. Имам желание да го закарам на някой съвестен тенекеджия да го изкърпи, защото сега размерът е такъв, утре ще стъпя на земята, като вляза в нея :D: . Та въпросът ми е, ако може някакви координати да споделите и цени (но актуални). Сумата, която е спомената в по-горния пост ми се вижда "меко" казано огромна (но все пак съм жена и както се очаква не съм много в час).
Благодаря на всички дали ми насока.

Отговори

Върни се в “ГРИЖИ, ПОДДРЪЖКА И ЕКСПЛОАТАЦИЯ”