Помощ за един оригинален(FINIS) номер.
-
- потребител
- Регистриран: 21 юли 2007, 20:19
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8TD
- Status: Извън линия
Помощ за един оригинален(FINIS) номер.
Здравейте
Моля Ви, ако някой има инсталирана версия на програмата на FORD за резервни части и има желание да ми помогне то нека да провери следното:
1. Кои са по-новите и по-старите каталожни номера на ето този FINIS номер:1318354. Т.е. номерата, които е заменил този номер и ако има той от кои номера е заменен.
Благодаря Ви.
P.S.
Аз имам една версия на FORD Microcat, но нещо не ми работи в момента и не мога да си го проверя.
Моля Ви, ако някой има инсталирана версия на програмата на FORD за резервни части и има желание да ми помогне то нека да провери следното:
1. Кои са по-новите и по-старите каталожни номера на ето този FINIS номер:1318354. Т.е. номерата, които е заменил този номер и ако има той от кои номера е заменен.
Благодаря Ви.
P.S.
Аз имам една версия на FORD Microcat, но нещо не ми работи в момента и не мога да си го проверя.
- momo76
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2006, 16:11
- Модел на автомобила: Фиеста 1.25 2001г.
Re: Помощ за един оригинален(FINIS) номер.
Ето страницата на Мото пфое за резервни части. Пишеш номера и ти излиза наличности и заместващи номера.
http://fakturi.motopfohe.bg/chasti/ReportPage.jsp
http://fakturi.motopfohe.bg/chasti/ReportPage.jsp
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
Излизат водни помпи от 1001 производителя, все за Мондео 1,8 ТД МК1 и все с различни серийни номера, но оригиналния номер на всички си е този, посочения от теб...
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
-
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2012, 13:23
- Модел на автомобила: форд фиеста
Дават ми го този като заменка 5028472
-
- потребител
- Регистриран: 21 юли 2007, 20:19
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8TD
Благодаря на всички за информацията.