Проблем с катализатор на Фюжън 2006
-
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2012, 15:48
- Модел на автомобила: fusion 2006
- Status: Извън линия
Проблем с катализатор на Фюжън 2006
Обръщам се за малко помощ към Вас. Имам форд фюжън 2006 бензин, 1.6. от около година за пръв път ми светна жълта лампа за двигателя. От форд ми казаха, че е от лошо гориво и я изчистиха. След 4 месеца пак светна. Този път проверих "грешката" във Бош и там казаха, че нивата на катализатора са твърде ниски и пак зачистиха грешката. Скоро пак светна, но наред с това сега зимата сутрин ако ако не подавам повече/доста газ пали и гасне веднага. на второто палене е ок, припуква и като че ли се отпушва нещо и после е ок. казват, че на 76 000 е мноооого рано за катализатор. От Бош споменаха, че може и от имобилайзер да е. Моля Ви за малко помощ
Исках да допълня, че през лятото ми сменяха второто дистанционно за алармата (нещо се беше скапал чипа му) и нещо пипаха по алармата и ме питаха алармаджиите нещо за имобилайзера ама като не разбирам не зная какво са правили. алармата е "марк"
Исках да допълня, че през лятото ми сменяха второто дистанционно за алармата (нещо се беше скапал чипа му) и нещо пипаха по алармата и ме питаха алармаджиите нещо за имобилайзера ама като не разбирам не зная какво са правили. алармата е "марк"
-
- потребител
Re: Проблем с катализатор на Фюжън 2006
благодаря, и аз открих тази тема и
ще следя как колегата ще реши проблема. аз бобина, кабели и свещи смених преди 25000 km., т.е когато колата беше на около 50000км. и не е от то това. като стигне до катализатора (ако стигне) ще разбера какво да правя и аз
ще следя как колегата ще реши проблема. аз бобина, кабели и свещи смених преди 25000 km., т.е когато колата беше на около 50000км. и не е от то това. като стигне до катализатора (ако стигне) ще разбера какво да правя и аз
-
- потребител
Re: Проблем с катализатор на Фюжън 2006
смених горивото - от януари само в ромпетрол зареждам и учудващо ламата на 3 седмица загасна сама, колата си пали от половин оборот, просто чудесно, почти като рекламен трик звучи. Да са живи и здрави от тази бензиностанция. БТВ един таксиджия ме посъветва така да направя, имало добавка в горивото им за прочистване на горивната система. Явно е бил прав човека. Мерси на всички.