Гаден звук от багажника
-
- потребител
- Регистриран: 13 ное 2011, 01:22
- Модел на автомобила: Ford Eskort
- Status: Извън линия
Гаден звук от багажника
Здравейте,
Като минавам през дупките или по неравни пътища идва много гаден звук от багажника, да сега може да кажете като минаваш през дупките ще има звук но не е така като съм със Клиото. Колата ми е Форд Ескорт 1992г. не знам от какво е звука някой ако знае как може да го оправя да пише... вижте и снимките...

Като минавам през дупките или по неравни пътища идва много гаден звук от багажника, да сега може да кажете като минаваш през дупките ще има звук но не е така като съм със Клиото. Колата ми е Форд Ескорт 1992г. не знам от какво е звука някой ако знае как може да го оправя да пише... вижте и снимките...

- bmitev
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2011, 16:27
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 (2009)
Re: Гаден звук от багажника
Колега, дай малко повече инфо за звука - тракащ, тропащ, скърцащ... че да можем да помогнем с нещо
Новини за коли под наем
-
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2011, 01:02
- Модел на автомобила: Форд Мондео 1,8 16v zetec , 95г.
Re: Гаден звук от багажника
Най-вероятно е комбинация от всички тези звуци,рецептата от мен е да си провериш двете болтчета,които държат планката да не са разхлабени гайките и после навиваш малко изолирблант на самото желязце,където захваща резето на закопчалката и си готов
.Но ако и с този метод не се оправи ,остава резервния вариант-волумето на макс и да не ти пука за звука от багажника.