Изтичаща гаранция
-
- потребител
- Регистриран: 04 ное 2008, 11:54
- Модел на автомобила: Ford Focus
- Status: Извън линия
Изтичаща гаранция
Здравейте колеги,
Карам Ford Focus 2006 година и след един месец му изтича гаранцията. Исках да ви попитам дали има смисъл преди да изтече гаранцията да се посети сервиз различен от този на Мото Пфое където колата да се прегледа за проблеми които да се оправят докато колата е още в гаранция. Някой знае ли подходящ сервиз за такъв преглед?
Карам Ford Focus 2006 година и след един месец му изтича гаранцията. Исках да ви попитам дали има смисъл преди да изтече гаранцията да се посети сервиз различен от този на Мото Пфое където колата да се прегледа за проблеми които да се оправят докато колата е още в гаранция. Някой знае ли подходящ сервиз за такъв преглед?
- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
Re: Изтичаща гаранция
Ако имаш някакви съмнения,тогава отивай право в МП.Но ако автомобила си работи нормално,няма смисъл да му търсиш проблеми,защото така или иначе гаранцията на повечето неща по колата е не повече от година и на нея не може да се разчита за абсолютно всички възникнали неизправности.И на нашата Фиеста и остават около 20 дни до края на гаранцията,но засега всичко и е наред и затова не мисля да се опитвам да и търся кусури.
-
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 14:19
- Модел на автомобила: Фокус седан 1.6TDCI 07г.
И аз имам такъв фокус на който му изтече гаранцията преди 5 месеца.Но мисля че ако колата ти върви и нямаш проблеми по добре не ходи в МП.Те и без това като видят че скоро изтича гаранцията ще ти кажат че всичко е наред,дори и да открият нещо.
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Ако едно нещо работи,НЕ го пипаш...
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!