Водна помпа за Мондео 94 г.
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
- Status: Извън линия
Водна помпа за Мондео 94 г.
Някой има ли представа каква е цената на водната помпа за Мондео 1.6, бензин, 94 г., хетчбек.
Днес като сменях накладките ми направиха преглед на колата и установиха, че водната помпа сълзи. Тя явно отдавна го прави щото през седмица ми се губи около половин сантиметър течност. В началото запълних едно сълзене на радиатора /с една течност за спичане/, спря да влажни но тъй като пак си ми губеше течност си мислех, че не е запекло хубаво. А то се оказа, че има и друг проблем.
Та знаете ли каква е цената на тази помпа и от къде мога да си я взема по-изгодно. Нямам никаква представа, но ако е за 15-20 лв. разлика няма и да се разправям да обикалям.
Днес като сменях накладките ми направиха преглед на колата и установиха, че водната помпа сълзи. Тя явно отдавна го прави щото през седмица ми се губи около половин сантиметър течност. В началото запълних едно сълзене на радиатора /с една течност за спичане/, спря да влажни но тъй като пак си ми губеше течност си мислех, че не е запекло хубаво. А то се оказа, че има и друг проблем.
Та знаете ли каква е цената на тази помпа и от къде мога да си я взема по-изгодно. Нямам никаква представа, но ако е за 15-20 лв. разлика няма и да се разправям да обикалям.
- evg2
- потребител
- Регистриран: 06 сеп 2005, 10:33
- Модел на автомобила: Mondeo-комби 2.0-136 PS-NGA.-GHiA-1993г.
- Контакти:
Re: Водна помпа за Мондео 94 г.
Цена: 75.00 лева с ДДС
тегло: 1500 грама
Частта не е налична.
http://kanex.bg/shop/avtochasti/p/vodna ... +16V&ln=bg
тегло: 1500 грама
Частта не е налична.
http://kanex.bg/shop/avtochasti/p/vodna ... +16V&ln=bg
Котките си имат поверие,ако негър им мине път....
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
Re: Водна помпа за Мондео 94 г.
Благодарско