Кабели за свещи за Ford Focus 1.6 16V 1999
-
- потребител
- Регистриран: 18 юли 2012, 19:42
- Модел на автомобила: Focus
- Status: Извън линия
Кабели за свещи за Ford Focus 1.6 16V 1999
Здравейте,
Може ли някой да ми каже дали кабелите за свещи за Форд Фокус 1.6 16V 1999 г. са съвместими с кабели за свещи на друг модел на Форд(или да ми препоръчате кабели които са добри но на по-нормална цена).Защото за моя модел ги няма в целия град (това са кабелите накрайника на които се закачат със щипки към бобината).А в магазините на Мото Пфое ги има но са по 60 лв. кабела (т.е. за 4 кабела цената е 240 лв.).Така ,че ако може да ми помогнете с отговор на въпроса ще съм ви благодарен.
Може ли някой да ми каже дали кабелите за свещи за Форд Фокус 1.6 16V 1999 г. са съвместими с кабели за свещи на друг модел на Форд(или да ми препоръчате кабели които са добри но на по-нормална цена).Защото за моя модел ги няма в целия град (това са кабелите накрайника на които се закачат със щипки към бобината).А в магазините на Мото Пфое ги има но са по 60 лв. кабела (т.е. за 4 кабела цената е 240 лв.).Така ,че ако може да ми помогнете с отговор на въпроса ще съм ви благодарен.
-
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2007, 15:59
- Модел на автомобила: Ford Galaxy,2.0i DOHC,Ghia,'98
Re: Кабели за свещи за Ford Focus 1.6 16V 1999
Наскоро смених кабелите за свещите- Беру-120лв. комплекта-със щипки за бобините. Двигателя мърка.
-
- потребител
- Регистриран: 02 ное 2008, 13:55
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 16V 1995 комби
Fopd Fusion 1.6 - Местоположение: Дупница
На мондеото също са със щипки на бобината ,наскоро ги смених със БОШ цената им е 70 лева за сега двигатела работи много добре само трябва да измериш дължината на твоите кабели за да знаеш какви да търсиш.Кабели NGK също са много добри ако успееш да намереш и цената им е поносима .
- Ipolita
- потребител
- Регистриран: 25 фев 2011, 09:27
- Модел на автомобила: Focus 1,8 131к.с. Ghia 99г.
Аз също си взех кабели- Беру-120лв. ,но за съжаление се налови да сменя и бобината /80лв./и покрай всичко и свещи
.
За съжаление съвместимост с другите модели няма,преди да взема тези последните използвах кабели от Рено,но ефекта не бе много сполучлив.

За съжаление съвместимост с другите модели няма,преди да взема тези последните използвах кабели от Рено,но ефекта не бе много сполучлив.