Добър климатикаджия!
- bilder
- потребител
- Регистриран: 06 фев 2005, 23:09
- Модел на автомобила: VW Polo 1.4i+CNG
- Контакти:
- Status: Извън линия
Добър климатикаджия!
В Ст.Град след УНСС посока НСА веднага след бензиностанцията вляво има една ниска сграда с коли пред нея.
Не му правя реклама, но работи качествено и дава гаранция.
Ако някой реши да се възползва да каже че е от клуб Форд да мине с намаление било то и 10%
Принципно се занимава с климатици, но извършва и др. ремонти.
Айде стига съм го хвалил че ще взема да повярва някой
Само да добява човека се казва Красимир Харизанов 0887694611
Кажете, че сте от клуб Форд за да ви направи отстъпка!
Не му правя реклама, но работи качествено и дава гаранция.
Ако някой реши да се възползва да каже че е от клуб Форд да мине с намаление било то и 10%
Принципно се занимава с климатици, но извършва и др. ремонти.
Айде стига съм го хвалил че ще взема да повярва някой

Само да добява човека се казва Красимир Харизанов 0887694611
Кажете, че сте от клуб Форд за да ви направи отстъпка!
Последна промяна от bilder на 15 апр 2005, 03:35, променено общо 1 път.
- jvspasov
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
- Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
- Контакти:
Re: Добър климатикаджия!
Добра оценка и от мен - наистина качественно и бързо обслужване.. Доволен и препоръчвам!
Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!
- pich18bg
- потребител
- Регистриран: 13 сеп 2006, 09:19
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 TDCI , Opel Astra 1.6 16 V
- Контакти:
Наистина работи качествено, и дава гаранция за свършената работа. Досега не съм имал проблем каквото и да ми е ремонтирал, не само климата. Ако някой има нужда няма да сбърка ако иде при него и не взима скъпо 

-
- потребител
- Регистриран: 24 май 2010, 10:55
- Модел на автомобила: Focus 1.8 tdci
Аз пък съм доста изненадан от цените там!! След като ми смени радиатора на климатика , които струвал при него 280 лв + 70 лв Фреон + 80лв труд ( без фактура разбита се) се позаинтерисувах за реалните цени на радиаторите - 160 -180лв за Фокус. За над 200 лв не можах да намеря
Иначе ми направи отстъпка 20 лв:) ИЗМАМНИК не ходете там!!!! В Африка такива ги бият на площада с къмшици!

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Re:
Що стана?ewgeny написа:Аз в момента следвам топлотехника в ТУ! Живот и здраве ако завърша - по един безплатен ремонт на всички в клуба

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- autobg
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2009, 19:45
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI 2002 с летни жанки
Хай,
Фикуса вчера се задъха и вместо много студен въздух, духаше немного топъл такъв. Значи е нужно зареждане на климатика.
Някой може ли да предложи алтернатива на този сервиз при УНСС, за който чета както положителни, така и отрицателни мнения?
Предварително благодаря.
Фикуса вчера се задъха и вместо много студен въздух, духаше немного топъл такъв. Значи е нужно зареждане на климатика.
Някой може ли да предложи алтернатива на този сервиз при УНСС, за който чета както положителни, така и отрицателни мнения?
Предварително благодаря.
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
Re: Re:
Завърших бе! Да не ти се развали климатика?madboy написа:Що стана?ewgeny написа:Аз в момента следвам топлотехника в ТУ! Живот и здраве ако завърша - по един безплатен ремонт на всички в клуба

Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Тези ги препоръчват:autobg написа:Хай,
........................
Предварително благодаря.
1. Околовръстен път, близо до разклона за Суходол (между Овча Купел и Люлин)
2. Горна Баня, близо до ЖП гарата
Е па ний как да разберем, че си завършил?ewgeny написа:Завърших бе! Да не ти се развали климатика?Ще го оправим, ама сервиза е в Шумен.
Иначе за без пари, ще дойда и до Шумен.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- dimkar
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2007, 23:21
- Модел на автомобила: Nissan
Напротив, има и доста по-скъпи. Например тук: http://drive.bg/index.php?ModelId=18935 ... ba0e719b37" onclick="window.open(this.href);return false; . Може би зависи от марката.Uzoff написа:Аз пък съм доста изненадан от цените там!! След като ми смени радиатора на климатика , които струвал при него 280 лв + 70 лв Фреон + 80лв труд ( без фактура разбита се) се позаинтерисувах за реалните цени на радиаторите - 160 -180лв за Фокус. За над 200 лв не можах да намеряИначе ми направи отстъпка 20 лв:) ИЗМАМНИК не ходете там!!!! В Африка такива ги бият на площада с къмшици!