Поставяне на заден парктроник на Фокус МК3 къде?
- alek200
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2008, 16:46
- Модел на автомобила: Focus 1.6 115 к.с. '12г.
- Status: Извън линия
Поставяне на заден парктроник на Фокус МК3 къде?
Здравейте,
Миналата година ходих да питам във Мото Пфое за парктроник на задната броня и ми казаха 650 лева.
Струва ми се множко, може ли някой да ми даде някой сервиз в София който поставя качествено пактроници за по-малко пари?
Става въпрос за Форд Фокус МК3 2012 год.
(моля без предложения за китайски за 50 лева)
Благодаря!
Миналата година ходих да питам във Мото Пфое за парктроник на задната броня и ми казаха 650 лева.
Струва ми се множко, може ли някой да ми даде някой сервиз в София който поставя качествено пактроници за по-малко пари?
Става въпрос за Форд Фокус МК3 2012 год.
(моля без предложения за китайски за 50 лева)
Благодаря!
Ако си Горд купи си Форд
-
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2019, 02:54
- Модел на автомобила: Ford Focus 2015 Facelift RS 1.6 TDCI 95 hp
Re: Поставяне на заден парктроник на Фокус МК3 къде?
Здрасти,
2019-та като си слагах парктроник на моя Фокус си взех сус 8 сензора (4 предни и 4 задни) за около 300 кинта мисля. Монтираха ми го в EM Комплект 33 за 200 кинта, но предполагам, че при теб ще излезе около 250. Все пак работата е на полвина. Парктроника е от онези с малките мониторчета които ти показват разстоянието, не е към медията на колата.
Само да добавя ето от тук си закупих моя https://www.proarm.info/category/79/zad ... ronik.html
2019-та като си слагах парктроник на моя Фокус си взех сус 8 сензора (4 предни и 4 задни) за около 300 кинта мисля. Монтираха ми го в EM Комплект 33 за 200 кинта, но предполагам, че при теб ще излезе около 250. Все пак работата е на полвина. Парктроника е от онези с малките мониторчета които ти показват разстоянието, не е към медията на колата.
Само да добавя ето от тук си закупих моя https://www.proarm.info/category/79/zad ... ronik.html
-
- Потребител
- Регистриран: 07 авг 2007, 10:35
- Модел на автомобила: ford mondeo MK1 1.8 TD ex
ford focus 2 1.6 tdci 2007 - Местоположение: ruse
Досега на две коли съм монтирал китайски заден парктроник, първата я карах 3 години и я продадох без проблеми, втората я карам четвърта година - грам проблем нямам също. 30 лева цена от магазина.
- .Atanasov
- потребител
- Регистриран: 18 апр 2021, 16:01
- Модел на автомобила: Focus 1.6TDCI (85kW)
И аз се замислям за китайски парктроник. Но за да не влача кабели отпред до отзад, ми се иска да е само със звукова сигнализация.
Възможно ли е да се сложи зумера отзад в багажника и дали ще се чува добре в купето? Захранването от лампичката за задна ли се взема?
Възможно ли е да се сложи зумера отзад в багажника и дали ще се чува добре в купето? Захранването от лампичката за задна ли се взема?
nafta
-
- Потребител
Да , на всичките въпроси 

-
- потребител
- Регистриран: 20 юни 2013, 18:06
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 '00 lpg
Този тип са само със звуков сигнал нали.. Нямат камера 

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
Големия ми син си купи с камера за 30 кинта от Китай, за монтаж пак 50 кинта по спомен му взеха. Въпросът е къде ще решиш да мотнираш дисплея, така че да не пречи на другите стандартни оборудвания в купето! Имай предвид, че задната камера трябва да се калиблира/да се настрои правилно да показва разстоянието/.
времето е като парите-никога не стига
- toniboy
- потребител
- Регистриран: 21 мар 2008, 17:20
- Модел на автомобила: ford C MAX 1.6 TDCI /109 к.с / 2009 г
Да точно така звуков сигнал и на дисплея показва колко метра остава до стена или там каквото има , както и хваща и в страни ляво и дясно , на дисплейчето си свети жълто зелено червено. Ами не ми се инвестира хилядарка да слагам медия с навигация и камера , че да гледам от зад как е, и това ми върши работа. За мен е достатъчно .Паркирам си на зад и си гледам на пред огледалата и така.
Въпрос на вкус. На мен ми го монтираха в автоцентър занимаващ се с такива неща, камери , паркове, дневни, светлини, медий . Аз не съм се занимавал.

-
- Потребител
И на мен ми е трудно да гледам и в камерата, и в огледалата, затова зумера ми стига. Камерата може да сбърка - огледалото не.