скоростна кутия
-
- потребител
- Регистриран: 30 май 2007, 11:56
- Модел на автомобила: mondeo
- Status: Извън линия
скоростна кутия
Здравейте, имам проблеми с автоматична скоростна кутия, от Мото Пфое не успяха да се справят с проблема, подшушнаха ми да търся майстор в Обеля 3, но не знам нито име, нито телефон.
Дали на някой му се е случвало
Дали на някой му се е случвало
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
Знам, че Джемини ( http://www.gemini4.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ) ремонтират автоматични скоростни кутии.
Другото, което знам за тях е, че един познат там си прави кутията на мерцедеса и после му го откраднаха с цел откуп
Другото, което знам за тях е, че един познат там си прави кутията на мерцедеса и после му го откраднаха с цел откуп

- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
Аз съм ходила в Gemini, но за съвсем дребни неща и съм оставала доволна. Наскоро чух добри отзиви за сервиз в района на бул. Сливница и бул. Константин Величков, но там не съм ходила.
Не ти препоръчвам сервиза на бул. Черни връх / намира се в участъка от кв. Хладилника на горе в посока Околовръстното.
Не ти препоръчвам сервиза на бул. Черни връх / намира се в участъка от кв. Хладилника на горе в посока Околовръстното.
FORD - Feel the difference.
-
- потребител
скоростна кутия
Здревейте, първо мн благодаря за отзивите.
А сега поотделно-
проблемът е, че според мен не може да поема по-горна предавка, а понякога и не сваля- така със малко над 100 км/ч съм на 5 000 оборота и двигателя се мъчи. скоростната кутия е сменена преди около 2 години. Вчера в Мото Пфое на диагностиката не даде никакви грешки- обясних им, че колата почва да се държи така като загрее, препоръчаха да пробвам да сменя сензора на скоростната кутия, поръчах го и ще пробвам. междудругото се обадих в Джемини и казаха, че само за да я отворят ще е около 1 000 лв., естествено- без гаранция.
А сега поотделно-
проблемът е, че според мен не може да поема по-горна предавка, а понякога и не сваля- така със малко над 100 км/ч съм на 5 000 оборота и двигателя се мъчи. скоростната кутия е сменена преди около 2 години. Вчера в Мото Пфое на диагностиката не даде никакви грешки- обясних им, че колата почва да се държи така като загрее, препоръчаха да пробвам да сменя сензора на скоростната кутия, поръчах го и ще пробвам. междудругото се обадих в Джемини и казаха, че само за да я отворят ще е около 1 000 лв., естествено- без гаранция.
-
- потребител
скоростна кутия
в рамките на един месец смених маслото и филтрите два пъти, без ефект, но благодяра за съвета