Автосервиз - почистване на дюзи и нафтова помпа??!
-
- потребител
- Регистриран: 01 авг 2007, 16:34
- Модел на автомобила: Орион 1.6 Дизел
- Status: Извън линия
Автосервиз - почистване на дюзи и нафтова помпа??!
Живея в София в Младост 3 и искам да питам къде има сервиз около м ладост дето да ми почистят дюзите и/или нафтовата помпа?! Понеже колата ми вече едвам пали а е още Септември месец. Подгревниоте свещи и акумуатора са наред вече ги проверихме. Като загрее колата си пали без проблем и без натискане на газта. Затова ми трябва сервиз да ми почистят малко машинката само че в мотопфое ще ме одерат предполагам
) Кажете някой добар сервиз????

-
- потребител
- Регистриран: 01 авг 2007, 16:34
- Модел на автомобила: Орион 1.6 Дизел
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
нямат с какво да проверят компресиятаcouriera написа:скоро ходих там. неми пали сутрин,двигателя е ендура де . сдърпане след 200метра пали. провериха го,свещи,помпа,центровка - ок.нямат манометар за компресия-цена 30лв.

-
- потребител
- Регистриран: 02 юни 2006, 17:00
- Модел на автомобила: A4 1.8T,
Punto 1.7D - Местоположение: София
goran написа:Здравейте.За да не пускам нова тема ще попитам тук.И аз съм от София ж.к.Младост.Кажете къде да отида да ми сменят нагревателните свещи на фиестата?Питах във VIP сервиз на бул.Александър Малинов и ми казаха между 40лв. и 150лв.![]()
![]()
Ще съм благодарен на Софиянци ако помогнат с препоръка.
Ако Фиестата не е от най-новите, си купуваш тръбно ключе 12 и гаечен 8 (5-6 лв.) и за половин час (понеже не си спец.) си ги сменяш или викаш на помощ приятел, който е развил поне 10 гайки през живота си.