Автосервиз - почистване на дюзи и нафтова помпа??!

Отзиви, оценки, препоръки
bravehart_1985
потребител
потребител
Регистриран: 01 авг 2007, 16:34
Модел на автомобила: Орион 1.6 Дизел
Status: Извън линия

Автосервиз - почистване на дюзи и нафтова помпа??!

Мнение от bravehart_1985 » 22 сеп 2007, 18:42

Живея в София в Младост 3 и искам да питам къде има сервиз около м ладост дето да ми почистят дюзите и/или нафтовата помпа?! Понеже колата ми вече едвам пали а е още Септември месец. Подгревниоте свещи и акумуатора са наред вече ги проверихме. Като загрее колата си пали без проблем и без натискане на газта. Затова ми трябва сервиз да ми почистят малко машинката само че в мотопфое ще ме одерат предполагам :)) Кажете някой добар сервиз????

bravehart_1985
потребител
потребител
Регистриран: 01 авг 2007, 16:34
Модел на автомобила: Орион 1.6 Дизел

Мнение от bravehart_1985 » 24 сеп 2007, 18:05

Сам питам, сам си отговарям :P Сервиз има на околовръстното - до комплекса "Царско село". Казва се "Супер дизел" сервиза. Ако на някой му трябва сервиз за дизелови помпи там може да отиде. Даже не е нужно предварително записване.

Потребителски аватар
doctordre
потребител
потребител
Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
Контакти:

Мнение от doctordre » 24 сеп 2007, 18:29

:lol: да бе :lol: никой не го е чувал май тоя сервиз :? :lol:

couriera
потребител
потребител
Регистриран: 03 яну 2008, 15:20
Модел на автомобила: Fiesta Courier

Мнение от couriera » 04 яну 2008, 22:42

скоро ходих там. не ми пали сутрин, двигателя е ендура де. с дърпане след 200 метра пали. провериха го,свещи,помпа,центровка - ок.нямат манометар за компресия-цена 30лв.

Потребителски аватар
doctordre
потребител
потребител
Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
Контакти:

Мнение от doctordre » 04 яну 2008, 23:06

couriera написа:скоро ходих там. неми пали сутрин,двигателя е ендура де . сдърпане след 200метра пали. провериха го,свещи,помпа,центровка - ок.нямат манометар за компресия-цена 30лв.
нямат с какво да проверят компресията :shock: или технологиите са много напреднали и вече могат без техника да мерят компресията или сервиза е...

goran
потребител
потребител
Регистриран: 14 окт 2007, 13:56
Модел на автомобила: Форд Куриер

Мнение от goran » 11 яну 2008, 09:48

Здравейте.За да не пускам нова тема ще попитам тук.И аз съм от София ж.к.Младост.Кажете къде да отида да ми сменят нагревателните свещи на фиестата?Питах във VIP сервиз на бул.Александър Малинов и ми казаха между 40лв. и 150лв. :shock: :shock: :shock: Ще съм благодарен на Софиянци ако помогнат с препоръка.

geo_g
потребител
потребител
Регистриран: 02 юни 2006, 17:00
Модел на автомобила: A4 1.8T,
Punto 1.7D

Мнение от geo_g » 12 яну 2008, 08:55

goran написа:Здравейте.За да не пускам нова тема ще попитам тук.И аз съм от София ж.к.Младост.Кажете къде да отида да ми сменят нагревателните свещи на фиестата?Питах във VIP сервиз на бул.Александър Малинов и ми казаха между 40лв. и 150лв. :shock: :shock: :shock: Ще съм благодарен на Софиянци ако помогнат с препоръка.

Ако Фиестата не е от най-новите, си купуваш тръбно ключе 12 и гаечен 8 (5-6 лв.) и за половин час (понеже не си спец.) си ги сменяш или викаш на помощ приятел, който е развил поне 10 гайки през живота си.

Отговори

Върни се в “СЕРВИЗИ И УСЛУГИ”