Оборотен автомобил от Мото Пфое
-
- потребител
- Регистриран: 05 сеп 2008, 09:22
- Модел на автомобила: Ford Focus
- Status: Извън линия
Оборотен автомобил от Мото Пфое
Здравейте, имам следният проблем. След ПТП, в което аз нямам вина, автомобилът ми е в ремонт. Колата беше с пълно каско и в гаранция от Мото Пфое. Взех от застрахователите възлагателно за ремонт във фирмен сервиз , закарах я в сервиза и оттам ми казаха: Колата ще стане вероятно през Април 2009 "
Въпросът ми е следният.. При положение, че нямам вина за удара, колата е купена нова от тях и е все още в гаранция , при такъв дълъг срок те длъжни ли са да ми осигурят оборотен автомобил?
Както и ако имате някакви телефони на Мото Пфое в Люлин. Търговският им представител ми даде някакви (9842 229 - 341 / 381 ) на които никой не отговаря втори ден ?!
Благодаря !

Въпросът ми е следният.. При положение, че нямам вина за удара, колата е купена нова от тях и е все още в гаранция , при такъв дълъг срок те длъжни ли са да ми осигурят оборотен автомобил?
Както и ако имате някакви телефони на Мото Пфое в Люлин. Търговският им представител ми даде някакви (9842 229 - 341 / 381 ) на които никой не отговаря втори ден ?!
Благодаря !
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: Оборотен автомобил от Мото Пфое
То Google не е много сложен за употреба ... Ето линка с информацията http://www.motopfohe.bg/dealers.html" onclick="window.open(this.href);return false;blondeskiller написа:
Благодаря !
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Колега,
По новия закон за защита на потребителя всеки търговец има максимум 1месец, за да обезпечи клиета. Вариантите са три - отремонтирване на продукта, замяна с нов или възстановяване на парите. Изчакай 1месец и отивай в комисията за защита на потребителя. Това април 2009 ще го забравят. Успех.
По новия закон за защита на потребителя всеки търговец има максимум 1месец, за да обезпечи клиета. Вариантите са три - отремонтирване на продукта, замяна с нов или възстановяване на парите. Изчакай 1месец и отивай в комисията за защита на потребителя. Това април 2009 ще го забравят. Успех.

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Ако ставаше въпрос за гаранционен ремонт - да. Но в случая говорим за ПТП, което няма никакво отношение към гаранционния ремонт (защото продуктът не е дал дефект).samsung_bg написа:Колега,
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Така е. Най-малкото от КЗП ще подгонят ако не дилара то застрахователя.

- chaosdd
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Това, че си катастрофирал е лошо, надявам се, че пътуващите в автомобила са добре. Това е най-важното.
Претенции за оборотен автомобил към Мото-Пфое, обаче, са неоснователни, т.к. нито те, нито производителя имат вина за случилото се.
Напоследък в условията на застрахователите подобни услуги са включени или можеш да ги включиш в полицата срещу доплащане. Не знам дали твоят случай е такъв, сигурно не.
Друг е въпросът за срока който са ти дали (кой всъщност?). Що за удар е това, толкова ли е тежък?
Претенции за оборотен автомобил към Мото-Пфое, обаче, са неоснователни, т.к. нито те, нито производителя имат вина за случилото се.
Напоследък в условията на застрахователите подобни услуги са включени или можеш да ги включиш в полицата срещу доплащане. Не знам дали твоят случай е такъв, сигурно не.
Друг е въпросът за срока който са ти дали (кой всъщност?). Що за удар е това, толкова ли е тежък?
Ford. Feel the difference
- chaosdd
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Закарал си колата в сервиза. Това в Мото-Пфое Люлин ли значи? Там колата трябва да е приета от приемчик.
Би следвало да разполагаш с човек за контакт, телефон и пр?
Какво пропускам?
Би следвало да разполагаш с човек за контакт, телефон и пр?
Какво пропускам?
Ford. Feel the difference
-
- потребител
- Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
- Модел на автомобила: Sierra
- Контакти:
Какво пропускам?
-------------------------------------
Значи имаме град и квартал, да ти кажа ли кво???Ами държавата колега пропусна малката подробност каде живеем.
-------------------------------------
Значи имаме град и квартал, да ти кажа ли кво???Ами държавата колега пропусна малката подробност каде живеем.

Децата са наследствени.Ако родителите ти не са имали деца,няма да ги имаш и ти