Спешно - проблем с автоматичната скоростна кутия на Мондео 2
-
- потребител
- Регистриран: 18 фев 2009, 20:04
- Модел на автомобила: Ford
- Status: Извън линия
Спешно - проблем с автоматичната скоростна кутия на Мондео 2
Здравейте колеги! Имам следният сериозен проблем: Мондеото ми е с автоматична скоростна кутия. При минаване по черен път я ударих и спуках. В сервиза за ремонт на автоматици стартираха от "....1000 и после ще видим още колко". Моля да ми помогнете с информация за сервизи или откъде да закупя втора ръка автоматична скоростна кутия. Аз съм от Пловдив. Тук има два сервиза и цените им са почти еднакви. Колата ми е Мондео 2 1997 г 2,0 16 V Zetek
-
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2007, 16:14
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16V Ghia, 1996, комби автомат
- Контакти:
Re: Спешно - проблем с автоматичната скоростна кутия на Мондео 2
Колега потърси втора ръка скоростна кутия, няма смисъл от ремонтиране - майсторите дерат кожи понеже малко хора знаят как да направят ремонт. Тук във форума има обяви за автоматични кутии, но имай едно на ум че няма как да прецениш колко е читава преди да я сложиш - респективно да не отиде пак за ремонт.
У нас обаче КАТ служи за да те преебе, а не за да оправи движението.
М. Карбовски
М. Карбовски
-
- потребител
- Регистриран: 24 ное 2008, 09:12
- Модел на автомобила: мондео 1
Re: Спешно - проблем с автоматичната скоростна кутия на Мондео 2
здрасти,
моята кутия сдаде багажа вътре всичко е дроб искат луди пари за ремонт моля помогнете търся автомат същия като твоя втора ръка ако си намерил вече моля напиши ми от къде!!! 0885 177 522 Павел
моята кутия сдаде багажа вътре всичко е дроб искат луди пари за ремонт моля помогнете търся автомат същия като твоя втора ръка ако си намерил вече моля напиши ми от къде!!! 0885 177 522 Павел