шлайф на глава
-
- потребител
- Регистриран: 22 окт 2010, 00:06
- Модел на автомобила: ford mondeo
- Status: Извън линия
шлайф на глава
Здравейте,
Налага ми се да шлайфам глава на момдео 1.8 бензин 16v,1995-та.Сменям клапани и трябва да се припаснат.Може ли да ми препоръчате място в София ?
Благодаря предварително.
Налага ми се да шлайфам глава на момдео 1.8 бензин 16v,1995-та.Сменям клапани и трябва да се припаснат.Може ли да ми препоръчате място в София ?
Благодаря предварително.
-
- потребител
- Регистриран: 02 ное 2008, 13:55
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 16V 1995 комби
Fopd Fusion 1.6 - Местоположение: Дупница
Re: шлайф на глава
Шлайфане на глава и припасване на клапани са две различни процедури .Шлайфане на глава се извършва когато главата е изкривена и трябва да и се изправи повърхноста за да притисне навсякъде гарнитурата в противен случай бързо прегаря, изапочва да духа във радиятора .А шлайфането на клапани можеш да си го извършиш и в домашни условия но зависи от това колко са износени леглата на клапаните ,ако са вкопани е изменен градуса на леглата и трябва да се райбероват със специален инстурумент който се казва райбер .Но за различните двигатели градуса на леглата е различен .Но след като си от София във квартал Хладилника на последната спирка на автобус 120 на 50 метра от нея във една стръмна уличка ги правят много добре .
-
- потребител
Благодаря много.Ще отида да проверя.
Весели празници!!!
Весели празници!!!
- methodboy
- потребител
- Регистриран: 13 юни 2006, 00:22
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 D TCI '94 CLX; Mondeo 2.0 DOCH 16V GHIA; Cougar 2.0 DOCH 16V, Jeep Cherokee '99 2.5TD Limited
- Контакти:
В орландовци срещу пощата мисля бяха. Цените са им по ниски и работят много качествено.

-
- потребител
Благодаря на всички,които писаха и дадоха съветите си.Всичко е наред и сега си карам мондеото