Не всеки, ударен от пиян шофьор, умира!
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
- Status: Извън линия
Наистина е гадно, но това е предназначението му! Да се стреснем малко и да ни дойде Акъла в главите, щото сме едно самоубиствено племе всички (почти) шофьори. Аз си признавам, че до известна степен карам рисковано, и съм правил глупости. Но поне мога да се похваля с това, че относно пешеходците съм изключително внимателен. Вие какво ще кажете по въпроса?
П.П. Това е наистина важна тема за цялото ни общество.
П.П. Това е наистина важна тема за цялото ни общество.
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
- l_m_b
- потребител
- Регистриран: 27 яну 2005, 12:56
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.3mi '94
- Контакти:
Малеее, гадно!!!
Аз като пия, изобщо прекратявам всякакви взаимоотношения с колата си. И карам внимателно. От 1998 година имам книжка, от 2001 карам редовно и на пътя имам 0 инцидента (да чукам на дърво). И апелирам към всички колеги:
1. Мислете
2. Карайте
Не разменяйте местата на горните две.
Поздрави!
Аз като пия, изобщо прекратявам всякакви взаимоотношения с колата си. И карам внимателно. От 1998 година имам книжка, от 2001 карам редовно и на пътя имам 0 инцидента (да чукам на дърво). И апелирам към всички колеги:
1. Мислете
2. Карайте
Не разменяйте местата на горните две.
Поздрави!
Форд Фиеста
1.3mi
09.1994
1.3mi
09.1994
-
- потребител
- Регистриран: 09 фев 2005, 09:34
- Модел на автомобила: Fiesta 1.1 SX
Като карах една време шофьорските курсове инструкторът ми каза следното: "Разликата между шофьорите и водачите(на МПС), е че шофьорите като карат и мислят с главата си, а водачите само карат. Много са водачите, малко са шофьорите! Нека станем шофьори!". Още тогава когато не карах интензивно ми направиха тези негови думи впечателние, но сега вече разбирам колко прав е бил човечеца!
Да мислете като караме, не сме сами на пътя!
Да мислете като караме, не сме сами на пътя!