Лоша работа приятели...
-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2005, 13:40
- Модел на автомобила: сега: ISUZU RODEO LX, 4x4, 3.2l, V6, 24V, 205к.с., 2000г.
преди: Ford Fiesta 1.6 Si 16V - Местоположение: Colorado
- Status: Извън линия
Лоша работа приятели...
Първо си имах неприятности с тоците. Гореше ми бушона за вътрешното осветление, музиката и алармата, и понеже си мислех че е алармата, щото я бях намокрил с пароструйка от много акъл, тръгнах по алармаджии. Оказа се че никой не ще и да погледне, а ми предлагат монтаж на нова аларма, а ако проблема е другаде, мой си бил проблема. Т.е. не щат и да замерят ни консумация или каквото и да било. Та накрая бях принуден сам да си проверявам кабеляците и се надявам че го намерих и отстраних.
Само че, като се прибирах обратно към офиса, едно БМВ 525, след като ми посветка отзад с фарове че му преча, реши да ми се натовари в багажника, понеже се наложи да спра пред пешеходна пътека с пешеходци.
Жив късмет че никой в този момент не беше точно пред колата ми, защото БМВ-то направо си ме понесе бая метри напред. Добре че никай пешеходец не пострада. А добре и за мен самия, защото после иди докажи аз ли не съм спрял и съм блъснал пешеходец или като ме е блъснало БМВ-то ме е отместило отгоре му.
Освен КАТ, веднага викнах и двама колеги фиестаджии, които долетяха след 10 - 15 минути и се заеха с чук, клещи и мамата да гънат ламарините за да ми освободят задната гума да мога да се придвижвам, докато катаджиите пишеха.
БМВ-то остана да чака за дърпане, защото двигателя му палеше, но не можеше да включи на скорост.
След това направо леко, леко по околовръстното на оглед и оттам в сервиз миг преди да затворят в 18 ч. (застраховката ми е със сервизно обслужване).
Утре ще пусна снимчица на задния ми изглед след произшествието.
Само че, като се прибирах обратно към офиса, едно БМВ 525, след като ми посветка отзад с фарове че му преча, реши да ми се натовари в багажника, понеже се наложи да спра пред пешеходна пътека с пешеходци.
Жив късмет че никой в този момент не беше точно пред колата ми, защото БМВ-то направо си ме понесе бая метри напред. Добре че никай пешеходец не пострада. А добре и за мен самия, защото после иди докажи аз ли не съм спрял и съм блъснал пешеходец или като ме е блъснало БМВ-то ме е отместило отгоре му.
Освен КАТ, веднага викнах и двама колеги фиестаджии, които долетяха след 10 - 15 минути и се заеха с чук, клещи и мамата да гънат ламарините за да ми освободят задната гума да мога да се придвижвам, докато катаджиите пишеха.
БМВ-то остана да чака за дърпане, защото двигателя му палеше, но не можеше да включи на скорост.
След това направо леко, леко по околовръстното на оглед и оттам в сервиз миг преди да затворят в 18 ч. (застраховката ми е със сервизно обслужване).
Утре ще пусна снимчица на задния ми изглед след произшествието.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
:(
баси, нещо не им върви на Фордчетата тези дни... или просто пак се проявява ефекта от хубавото време... всеки као пекне малко слънчице и став състезател... четно казано, на няколко пъти е хващам, че и мен ме лови...
Краси, дано да се оправи бързо...
Краси, дано да се оправи бързо...
-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2005, 13:40
- Модел на автомобила: сега: ISUZU RODEO LX, 4x4, 3.2l, V6, 24V, 205к.с., 2000г.
преди: Ford Fiesta 1.6 Si 16V - Местоположение: Colorado
Благодаря,
Благодаря за съчувствието приятели!
И дано не се случва никому!

И дано не се случва никому!