поредната жертва ...

И как да се борим с тях!? Петте секунди преди катастрофата. Това можеше и да не се случи.
monov
потребител
потребител
Регистриран: 11 юли 2005, 00:34
Модел на автомобила: Fiesta 1.3mi '93
Контакти:
Status: Извън линия

поредната жертва ...

Мнение от monov » 24 окт 2005, 01:09

:cry: Вече не може да се отрече, че над форума ни тегне прокоба ... да.. и аз дадох жертва, тамън след като днеска обсъждахме как на голяма част от членовете точно този месец се случват разни събития ...
те по същество - на стадион Васил Левски оградата е доста изкривена (1 избито колче, съседните 2 добре извити навътре и надолу ...) - мое дело :cry:
причината - педе*ас със Опел Кадет, регистрация СО (!!!) - двамата правим ляв завои от бул. Гурко към Евлоги Георгиев посока Орлов мост - та въпросния капут ми се падаше отляво и се се изнесе се едно има 22м ремарке зад него и ме засече, дотук нищо ново - за този участък нормално и аз го бях предвидил - но нещото което не бях предвидил е че тоя селянин ще заобикаля дупката без избощо да ме е видял и съответно ме затисна фатално към бордюра (нямах къде да мърдам, а поради малоумната му реакция нямах време да натисна спирачката) - отнесох оградата
НО спокойно - веселото още не е свършило, всичко това при скорост на 2-ра някъде към 25-30 км/час - очаквах невероятни поражения, но май е бил малкия дявол - само подбита броня, изкривен преден десен калник (не много), скъсан болт към рейката (заради което се наложи да се прибирам с пътна помощ), и това са основните неща които констатирах на място... впоследствие като се прибрах забелязах и че има леко усукване по средата на предната врата, но се надявам да не е нещо сериозно. за по-сериозни вътрешни повреди се надявам да няма, макар, че най-вероятно и карето на полуоската е заминало, но и то подлежи на смяна... носача май е читав...
та - дойде КАТ ... ииии познайте кой беше виновен - даааа - АЗ - несъобразена скорост щото с оня не сме се били ударили - аз не издържах и го попитах направо сержанта "добре - за да е той виновен трябваше да се смелим на кайма ли?!?" отговора който получих беше "еми че и аз да си карам от ляво ти - значи да ме арестуват" -дееба в ква държава живеем ... нямало термин "Засичам" в правилника - естествено в декларацията го описах като "неправомерно преминаване в мойта лента без спазване на необходимата дистаниця" - ама греда ... - акт - майната му - още 10 да ми напишат ми е през дедовия, имам как да ги оправя, яд ме е че нямаше справедливост. :evil: :evil: :evil: "минал съм тънко" според длъжностните лица - даа 20-30 лева (не че ще ги платя) без точки си е добре, ама оня капут поне да беше дал пари за пътната помощ (нищо че ми е безплатна) :x
иначе Митко и Kefi - ще правя оборот на вашия майстор...
ай стига толкоз съм писал, че още съм бесен - такива вече ще ги наказвам - пускам ги и след това ще бъдат добре смлени в близкия бордюр - няма прошка!!! :x :evil: :x :evil:
Когато животът ти поднесе лимон - направи си ЛИМОНАДА :D

Потребителски аватар
kEFi
потребител
потребител
Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi

Мнение от kEFi » 24 окт 2005, 10:10

Кога се прибра, кога свари да попълниш бройката на крашнатите!!!
Бати чернияоктомври!
..................
Моя майтор не се занимава с тенекеджийство. Виж по окачването проблеми няма.

muko
потребител
потребител
Регистриран: 08 юли 2005, 20:28
Модел на автомобила: Hyundai Accent 1.4 95 ph

Мнение от muko » 24 окт 2005, 10:34

Според мене не си го слагаи на сърце! Несправедливостта е правило! :evil:

monov
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от monov » 24 окт 2005, 16:19

еми какво да ти кажа Kefi - имало да става ...
да препоръчаш тенекеджия? на теб къде ти изправяха задницата?
сложи една карта къде е точно майстора за окачването за да я закарм с пътна помощ дотам да се прави след огледа на място в петък сутринта, а калника за след това - поне да я вкарам в движение и да установя какво има да се прави ...

Потребителски аватар
pepy1
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 май 2005, 22:38
Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел
Контакти:

Мнение от pepy1 » 24 окт 2005, 22:40

и аз съм за бояджия преден ляв калник не е много ама ме дразни снимка има у другото форд

едит:а вече и тук
http://212.36.24.100/forum/download.php?id=566" onclick="window.open(this.href);return false;
няма да разказвам подробности като колегата те са идентични

между другото забелязал съм че СО и Е са най-бързащите автомобили в Софийското градско движение(ако ме разбрахте какво искам да кажа)
времето е като парите-никога не стига

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня

Мнение от paci » 27 окт 2005, 07:27

monov написа:еми какво да ти кажа Kefi - имало да става ...
да препоръчаш тенекеджия? на теб къде ти изправяха задницата?
На acj на фиестата му вадиха багажника от купето, заради рацер с BMW.

Потребителски аватар
kEFi
потребител
потребител

Мнение от kEFi » 27 окт 2005, 10:13

Монов, какво стана с колата?
Да ти кажа къде си оправям мойта, ама е диагонално на другия край...незнам дали ще ти е "удобно" с пътна помощ (безплатно е само за едно събитие). От личен опит - поне 60 кинта не ти мърдат.....

monov
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от monov » 27 окт 2005, 16:44

колата не е мръднала - утре сутринта ще идва застраховател на оглед - иначе си намерих ужким читав сервиз наблизо и мисля там да я закарам. а за пътната помощ момчето ми каза че имам право на 3 пъти безплатно возене
не съм ходил да я снимам ама то отвън не е интересено, защото се оказа че по предницата бая неща ще са за смяна - като почнем с рейката и минем най-вероятно през полуоска щото и там е имало удар, и се стигне до носача щото има избита втулка и не е сигурно дали не е изкривен и той

някой да знае откъде мога да си намеря преден десен калник????
за италианеца вече знам - ще проверя - други места?

Потребителски аватар
kEFi
потребител
потребител

Мнение от kEFi » 27 окт 2005, 16:57

Купувал съм вежда от едно магазинче в Хладилника, на Черни връх, малко по-навътре от улицата към блока (има нещо като площадка отпред). Точния адрес не си го спомням. Пада се дясно ако се движиш от Лозенец към Драгалевци....
Друг...може би в Интеркар 2000, но забравих къде им беше магазина (от там купувах вентилирани дискове), а иначе основно на Симеон и Козлодуй. Има всичко, дори и за тунинговане

monov
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от monov » 27 окт 2005, 20:05

paci написа:На acj на фиестата му вадиха багажника от купето, заради рацер с BMW.
кога това?

мерси kEFi - ще видя как ще се подредят нещата и ще пиша какво е станало

monov
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от monov » 04 ное 2005, 23:39

Вече съм в движение!! :P
... срещу скромната сума от 300 лв.
нов носач за 160, шенкел за 50, калника - 60
скоро ще съм още -50 и за спирачната система и повече спирам да се занимавам щото то не остана. .... ада - може би диагностика на инжекцията, че нещо на няколко пъти забива муцуна от нищото
.. та така - в неделя съм отново на линия! :D

*updated* 23.11.2005
Днес си взех постановлението - 100 лв. без точки :( минималното по члена дето ми го набиха ....
хай здраве да е и повече да не се случва! :roll:

Заключена

Върни се в “ЗАСТРАХОВКИ, КАТ и ПТП”