Това можеше и да не се случи!!!
- krus
- потребител
- Регистриран: 31 авг 2005, 13:25
- Модел на автомобила: Ford Focus Turnier 1.6 16V 2005
- Контакти:
- Status: Извън линия
Това можеше и да не се случи!!!
Лек автомобил "Форд Кугър" се удари с голяма скорост в уличен стълб на столичната ул. "Опълченска". Шофьорът бе откаран в "Пирогов" със счупени крака.
източник: в-к "Сега" (http://www.segabg.com)

източник: в-к "Сега" (http://www.segabg.com)
Животът на Земята е доста скъп, но включва безплатна обиколка около Слънцето всяка година.
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
Добре му е , на шофъора де...така му се пада...дано да няма КАСКО или да не му го признаят...щото от такива ГЪЗАРИ не смея да си пусна детето да ходи без да го държа за ръка и да се оглеждам непрекъснато...а един колега паркира , отваря си вратата , с левия крак стъпва на асвалта и сега е целия в пирони , а колата му е СМАЗАНА от левия стоп до левия мигач...месец на легло и месец в къщи ПАМЕТНИК пред телевизора...а лизинга му тече...Polly написа:Този форд го засичах по морето... наистина прекрасна кола, супер фордче, и много, много красив дизаин, много жалко че се е случило това с него![]()
![]()
...дрън-дрън...мноо важно...
-
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
Ми и на него му е добре...ама аз визирах гъзарите с бързите коли...а бакшишите са ми ясни...вчера дошъл от село...още мирише за овце...за най лесно станал бакшиш...дали му нова кола и се мисли за голем тарикат...и мойте коли са финиширали с такъв тип шофъори._SLiThER_ написа:А вчера един твой колега какво направи не е истина ... Тръгна да изпреварва цяла колона "балъци" чакащи да им светне зелено ... и последва челен удар в едно рено еспейс ...
финиширали означава катастрофирали.
...дрън-дрън...мноо важно...