Самурайски МЕЧ в багажника.....
- bilder
- потребител
- Регистриран: 06 фев 2005, 23:09
- Модел на автомобила: VW Polo 1.4i+CNG
- Контакти:
- Status: Извън линия
Самурайски МЕЧ в багажника.....
Към всичкото обурудване което мъкна в багажника си ще добавя и САМУРАЙСКИ МЕЧ заради случката тази сутрин:
На последното кръстовище преди паркинга на работата ми при ляв завой едно ниско здравичко момченце одраска ТЕГЛИЧА ми и си счупи бронята на Голф 3ка.Абсурдното в случая е че не съм виновен (поне по моя преценка) за станалото , а той скача да се заяжда
---Виж ся кво направи бе смотльо
Ся ша извадя бухалката и ша та смачкам
Аз си мисля че и без бухалка можеше да ме сгъне и върже на панделка ама явно така щеше да е по доволен.
Сега ми е малко смешно ,но тогава си мислех дали да скоча в колата да включа на задна и да премажа тлъстата му глупава кратуна
Утре слагам меча и почвам да режа бухалки и глави на квартални гаменчета като това
На последното кръстовище преди паркинга на работата ми при ляв завой едно ниско здравичко момченце одраска ТЕГЛИЧА ми и си счупи бронята на Голф 3ка.Абсурдното в случая е че не съм виновен (поне по моя преценка) за станалото , а той скача да се заяжда
---Виж ся кво направи бе смотльо

Ся ша извадя бухалката и ша та смачкам
Аз си мисля че и без бухалка можеше да ме сгъне и върже на панделка ама явно така щеше да е по доволен.
Сега ми е малко смешно ,но тогава си мислех дали да скоча в колата да включа на задна и да премажа тлъстата му глупава кратуна

Утре слагам меча и почвам да режа бухалки и глави на квартални гаменчета като това

- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
В такъв случай, според мен, е добре да не влизаш в спор (освен ако не искаш точно това) и само набираш примерно 166 и викаш КАТ (когато виновния е ответната страна, като в твоя случай - удар отзад т.е. неспазване на дистанция
). В повечето случаи действа положително. Е, може да стане и обратното
но е добре докато примерно се сближавате вече да диктуваш неговия номер (на колата)

- dpower
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 14:08
- Модел на автомобила: Civic
Еех,
Стефо, какво да ти кажа, важното е, че на твоята кола нищо й няма. Иначе станалото - станало... Не те карам да забравиш, а да анализираш ситуацията и да мислиш какво може да се прави в друга подобна. Дано не се случва, де.
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
Ами аз бих ти препоръчал, да не се занимаваш с олигофрени, а просто да извикаш ченгетата, и да не си тровиш нервите, ама хич! Даже се прави че го няма! Но честно казано, и на мен ми е идвало да смачкам от бой такива "биячи" с крика! Ама като се замисля после, аз трябва да лежа в панделата за опит за убийство, а не той както се полага разбира се!
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
- l_m_b
- потребител
- Регистриран: 27 яну 2005, 12:56
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.3mi '94
- Контакти:
Тея тунинговани шофьори на голфове и аз не ги обичам. Някъв квадратен олигофрен дето не може да си каже името и се прави на интересен
Аз работя точно над една фирма за тунинг простотии и постоянно такива идеоти идват, че по-добре изобщо да не се занимаваш с тях 
За конкретната ситуация - не се ядосвай, просто не си струва за този тапанар.

За конкретната ситуация - не се ядосвай, просто не си струва за този тапанар.
Форд Фиеста
1.3mi
09.1994
1.3mi
09.1994
- JoroM
- потребител
- Регистриран: 17 дек 2005, 21:43
- Модел на автомобила: 99* Focus 1.6 Turbo, Audi A3 1.8T+
Абе аз нямам самурайски меч, ама под седалката от много години държа едно мачете - лична изработка отпреди 15-тина години! За 12-годишната си командировка под седалката ме е отървало само веднъж, и то като бях на 18 от двама каратяги! Ама пак е нещо, хубаво е да имаш някакво оръжие все пак! Сега за всеки случай вземам и патлака, че не се знае нищо, а пък аз като съм прав - НЕ отстъпвам на никой! А, случвало ми се е и с мутрафони в скъпи коли да съм се карал, еее боклука дай му скъпа кола и му глей сеира! Важното е да го респектираш със агресивно държане! Нали знаете - кучето скача според тоягата! Като му се иззвериш, и дава назад!
Последния ми случай беше преди година, на улицата където живея! Прибирам се аз със жената към вкъщи, а един мутрафон с последен модел Ауди А6 тъкмо потегляше, имаше и още трима себеподобни до колата му, а той се опитваше да се провре между паркиралите коли и моята, която аз отбих плътно вдясно да мине прасето! Обаче понеже толкова може да кара боклука, се уплаши да не си одере колата и спря и ми вика: абе много си нахален бе, я дай назад! И това при положение че аз съм с предимство и на 5метра зад мен е кръстовището!?! Аз му отвърнах, тоя просто не можа да повярва! Изпадна в дива истерия и взе да ме псува и заплашва, ама аз изобщо не му останах длъжен! Колите ни бяха толкова близо една до друга, че не можехме да излезем и тоя боклук взе да насъсква останалите мутрафони да ме претрепели! Те обаче си пасуваха(с малки изключения - ужким тръгваха към колата ми, ама като се приближеха се спираха), и след като разбра че друго не може да ми направи, взе че ме наплю! След няколко минутно провиране между моята и другите коли съпроводено с най-люти псувни и от двете страни, тоя МЪЖ вместо да излезе и да се разберем по мъжки, изчезна с такава мръсна газ че не можах да повярвам! В следващия момент поглеждам напред и...мутрафоните стоящи пред колата ми се изнесли скоропостижно зад паркирана кола! Не че смятах да ги газя, ама за по-сигурно предполагам! Същия боклук го срещнах сам очи в очи на главната, ама се направи че не ме позна, а и кво няма да се прави че не ме позна - беше по-дребен от мен! Не че аз съм дребен де, даже хич не съм дребен - 105кила съм! Предполагам че вида ми+нахаканото ми държане ги респектираха! Ама всеки си преценя сам за себе си! Ако има дупе - с рогата напред, ако няма - по-добре ченгетата! Ама докато дойдат.....
Последния ми случай беше преди година, на улицата където живея! Прибирам се аз със жената към вкъщи, а един мутрафон с последен модел Ауди А6 тъкмо потегляше, имаше и още трима себеподобни до колата му, а той се опитваше да се провре между паркиралите коли и моята, която аз отбих плътно вдясно да мине прасето! Обаче понеже толкова може да кара боклука, се уплаши да не си одере колата и спря и ми вика: абе много си нахален бе, я дай назад! И това при положение че аз съм с предимство и на 5метра зад мен е кръстовището!?! Аз му отвърнах, тоя просто не можа да повярва! Изпадна в дива истерия и взе да ме псува и заплашва, ама аз изобщо не му останах длъжен! Колите ни бяха толкова близо една до друга, че не можехме да излезем и тоя боклук взе да насъсква останалите мутрафони да ме претрепели! Те обаче си пасуваха(с малки изключения - ужким тръгваха към колата ми, ама като се приближеха се спираха), и след като разбра че друго не може да ми направи, взе че ме наплю! След няколко минутно провиране между моята и другите коли съпроводено с най-люти псувни и от двете страни, тоя МЪЖ вместо да излезе и да се разберем по мъжки, изчезна с такава мръсна газ че не можах да повярвам! В следващия момент поглеждам напред и...мутрафоните стоящи пред колата ми се изнесли скоропостижно зад паркирана кола! Не че смятах да ги газя, ама за по-сигурно предполагам! Същия боклук го срещнах сам очи в очи на главната, ама се направи че не ме позна, а и кво няма да се прави че не ме позна - беше по-дребен от мен! Не че аз съм дребен де, даже хич не съм дребен - 105кила съм! Предполагам че вида ми+нахаканото ми държане ги респектираха! Ама всеки си преценя сам за себе си! Ако има дупе - с рогата напред, ако няма - по-добре ченгетата! Ама докато дойдат.....