Как да си махна часовника на Мондео МК2 (98 година)?
-
- потребител
- Регистриран: 07 юни 2007, 10:31
- Модел на автомобила: mondeo2 2.0i Ghia 1998
- Status: Извън линия
Как да си махна часовника на Мондео МК2 (98 година)?
Здравейте,
Преди няколко дни попаднах на една тема, в която съфорумник е споменал, че си е сложил трип компютър на мястото на часовника. Поразрових се из ebay и си поръчах и аз трип копмпютър за моята кола и сега имам дилемата как да махна стария часовник, за да включа трип компютъра?
Ще ви бъда много благодарен ако дадете стъпките през които трябва да мина или просто да обясните как се държи и колко трябва да разглобявам за да мога да го махна.
Преди няколко дни попаднах на една тема, в която съфорумник е споменал, че си е сложил трип компютър на мястото на часовника. Поразрових се из ebay и си поръчах и аз трип копмпютър за моята кола и сега имам дилемата как да махна стария часовник, за да включа трип компютъра?

Ще ви бъда много благодарен ако дадете стъпките през които трябва да мина или просто да обясните как се държи и колко трябва да разглобявам за да мога да го махна.
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Re: Как да си махна часовника на Мондео МК2 (98 година)?
С тънка отверка подпъхваш от някъде около ръба на часовника,държи се на зъбчета,няма болтове,няма скоби.Времето, за което си пуснал темата ще ти трябва за да го извадиш,толкова е лесно. 

-
- потребител
- Регистриран: 07 юни 2007, 10:31
- Модел на автомобила: mondeo2 2.0i Ghia 1998
Re: Как да си махна часовника на Мондео МК2 (98 година)?
мерси много, и аз предполагам че е така но все пак трябваше да попитам.