как да източа бензин от резервора
- поната
- потребител
- Регистриран: 17 сеп 2005, 17:48
- Модел на автомобила: Fiesta 1.3mi94. Форд торнео-транзит 07 Tdci 130hp. Яде спортни хонди за закуска, вечер кот има.
- Status: Извън линия
как да източа бензин от резервора
Как да източа бензин от резервора на фиеста 93г.спешно се нуждая от помощ. 

колата ми служи, не аз на нея

- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Re: как да източа бензин от резервора
Преди 1 год ми се наложи да направя точно това. Та свързах помпата към акумулатора директно, като преди това откачих входния бензинопровод и като свържеш към акумулатора помпат и бензина теква. Това като пуснеш на контакт няма да стане защото помпата тръгва за малко и спира веднага. Ако имаш газ. уредба също става, но без да правиш шмекериите на помпата.
Само да кажа че на твоята незнам къде е буксата за бенз. помпа някой от колегите да каже иначе е проста работа за 10 мин си готов зависимост от това колко бензин имаш вътре.
Само да кажа че на твоята незнам къде е буксата за бенз. помпа някой от колегите да каже иначе е проста работа за 10 мин си готов зависимост от това колко бензин имаш вътре.
- поната
- потребител
- Регистриран: 17 сеп 2005, 17:48
- Модел на автомобила: Fiesta 1.3mi94. Форд торнео-транзит 07 Tdci 130hp. Яде спортни хонди за закуска, вечер кот има.
благодаря много мислех че може полесно. 

колата ми служи, не аз на нея

-
- потребител
- Регистриран: 14 юни 2008, 22:42
- Модел на автомобила: .
До сега не съм пробвал да точа бенз от Фифи, но преди на ладата вземаш един маркуч, смучеш, смучеш и бенз-а тръгва >:D<: