Изскочили въздушни възглавници

Това се прави така! Няма смисъл да откриваме топлата вода.
Отговори
И.Караколев
потребител
потребител
Регистриран: 16 юли 2012, 19:49
Модел на автомобила: Ford Focus II 1.4
Status: Извън линия

Изскочили въздушни възглавници

Мнение от И.Караколев » 17 юли 2012, 15:04

Искам да пипитам как може да се залепи таблото на Форд Фокус 2005г след като е скъсано от възглавниците. :?:

Потребителски аватар
bmitev
потребител
потребител
Регистриран: 25 юли 2011, 16:27
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 (2009)

Re: Изскочили въздушни възглавници

Мнение от bmitev » 18 юли 2012, 10:23

Колега, както и да го залепиш, ще се вижда. Това е проблем на всички съвременни коли и въздушните им възглавници. Трябва да си вземеш цялата пластмаса на таблото. Можеш да попиташ все пак във форд дали случайно не продават някой модул, който се слага на мястото на въздушната възглавница ( на един приятел му продадоха втора жабка за ситроена ).
Новини за коли под наем

И.Караколев
потребител
потребител

Мнение от И.Караколев » 19 юли 2012, 13:42

Ами ще го мислим... А, ако трябва да се сменя цялата пластмласа трябва да се разпилее всичко... :?

Потребителски аватар
kserx76
потребител
потребител
Регистриран: 18 юни 2009, 18:02
Модел на автомобила: ford mondeo 2,0 136кс 1995г

Мнение от kserx76 » 05 яну 2013, 17:55

ами колеги те хората са преценили че щом изкочат възглавниците колата вече не става за ползване,било проблем на новите коли :D никои в цилвилизацията не мисли че ние българите ще кърпим колата след удара :D :D :D :D :D :D

И.Караколев
потребител
потребител

Мнение от И.Караколев » 06 яну 2013, 12:14

Ами да, колега! И аз като гледам в цивилизацията как живеят хората ми става тъпо, че Адолф не е спечелил войнта. От една година близо живея и работя в Трир, западна Германия на 40км от Люксембург. Зареждам бензин на 2.52лв. заплатите на цивилизованите хора, които живеят тук не са 400лв. Безработните и ''бедните'' са настанени в кооперацийки за които само мога да си мечтая аз в Шумен и вземат помощи x2 на моята емигрантска заплата? Онзи ден видях в магазина една баба и един дядо да си купуват списание ''мотор велт'' щели да си купуват нова кола... . За тези цивилизованите хора ли ми говориш?

П.С. Срещу тях да бягаме не можем да ги стигнем. Това означава ли, че всички ние които нямаме възможности сме идиоти.

Потребителски аватар
иво г. иванов
потребител
потребител
Регистриран: 15 авг 2010, 14:31
Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 zetec-s 2000 ,renault 19

Мнение от иво г. иванов » 06 яну 2013, 19:39

Караколев, ако си в Бг. потърси съвет при автотапицерите. Виждал съм да правят невероятни неща.
Ако си в Триер, не ходи при турците с автокъщите. Имаше голяма автоморга, но сега не се сещам в кой край на
градчето бе. Има голям склад и след него - морга. Ще попитам.
Другият вариант е да потърсиш руснаците в Биркенфелд, ако още съществуват.
Не е срамно да не знаеш - срам е да не питаш!

Потребителски аватар
mladen1984
потребител
потребител
Регистриран: 14 апр 2006, 12:16
Модел на автомобила: ford scorpio 2.8i Ghia 204к.с.автоматик
ford scorpio 2.0i Ghia 136k.c. DOHC (1995)
ford scorpio 2.9i Ghia 210k.c. V6 (1995)cosworth

Мнение от mladen1984 » 12 яну 2013, 10:00

Колега Караколев и аз искам да съм като цивилизованите хора и при първа възможност бягам в Германия или някъде другаде в Западна Европа.Уж Германците са загубили войната , а я ги виж къде се намират.Представям си ако я бяха спечелили къде щяха да са.
Проверих в програмата на форд и ако твоя модел Фокус е варианта произвеждан от 1998-2005 има панел който се слага на мястото на въздушната възглавница(когато колата е серийно без Airbag да шофьора) и е с номер 98АВ А043С18ААYYFY струва към 45 Евро , а оригиналния модул с Airbag e на безумната цена 681 Евро.А ако е от по-новите варианти вече отиваме на ново табло което струва от 600 до 1600 евро в зависимост от модификацията.Потърси в Ebay също.Успех _friends_
Изображение

И.Караколев
потребител
потребител

Мнение от И.Караколев » 12 яну 2013, 18:26

От по-новите е таблото струва 1857лв. в мотофое а за волана еърбега с капачката от един магазин в Шумен ми казаха, че струва 1600лв. ще я карам така с ''карбона'' на таблото!!

Отговори

Върни се в “СЪВЕТИ / НАПРАВИ СИ САМ”