Бързи връзки на горивопровод
-
- потребител
- Регистриран: 08 май 2011, 19:51
- Модел на автомобила: Форд Транзит 2.4ТД
- Status: Извън линия
Бързи връзки на горивопровод
Здравейте съфорумци,ударих на камък и имам нужда от съвет.Опитах да сменя бързата връзка на горивопровода.
Както знаете горивопроводите са пласмасови,опитах да го нагрея с горещ въздух и да пъхна бързата връзка но се мачка,огъва пречупва но не и да влезе края на бързата връзка.Опитах да нагрея горивопровода в гореща вода пак не стана.Нагрях в гореща вода и горивопровода и бързата връзка пак нищо.Горивопровода или е много твърд и не влиза накраиника на бързата връзка или омеква прекалено и си гъне и мачка.Направо ме хванаха дяволите съсипах един метър горивопровод и не става и не става.А оригиналните изглеждат перфектно,значи има начин но аз не прумявам как го правят.Ако някой има идея как се прави моля да сподели.Благодаря Ви и хубава вечер.
Както знаете горивопроводите са пласмасови,опитах да го нагрея с горещ въздух и да пъхна бързата връзка но се мачка,огъва пречупва но не и да влезе края на бързата връзка.Опитах да нагрея горивопровода в гореща вода пак не стана.Нагрях в гореща вода и горивопровода и бързата връзка пак нищо.Горивопровода или е много твърд и не влиза накраиника на бързата връзка или омеква прекалено и си гъне и мачка.Направо ме хванаха дяволите съсипах един метър горивопровод и не става и не става.А оригиналните изглеждат перфектно,значи има начин но аз не прумявам как го правят.Ако някой има идея как се прави моля да сподели.Благодаря Ви и хубава вечер.
- ivchotr
- потребител
- Регистриран: 31 окт 2015, 13:40
Re: Бързи връзки на горивопровод
Я снимай какво се мъчиш да сглобиш, защото самото име "бърза връзка" обезсмисля загряването по какъвто и да е начин. Тези, дето съм ги виждал, се заключват една към друга с "ключалка", която е на "женския" накрайник.
Знам всички вицове за Форд 

- zz_stefanov
- потребител
- Регистриран: 04 авг 2020, 21:23
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk 2,5 газ/бензин 1,6 Ti-VCT 115 к.с.
Да не се бориш с пластмасовата рейка на излишната нафта?
- ivchotr
- потребител
- Регистриран: 31 окт 2015, 13:40
Тук има обяснения как стават нещата: https://www.youtube.com/watch?v=mT8Sne0q_2g
Човекът сглобява вакуумен тръбопровод, ама при теб също би трябвало да свърши работа.
Човекът сглобява вакуумен тръбопровод, ама при теб също би трябвало да свърши работа.
Знам всички вицове за Форд 

-
- потребител
Точно това ми трябваше.Много Ви благодаря колеги. 

-
- потребител
Хванах се да си направя приспособлението от клипчето.Като съм готов ще видим върши ли работа и ще снимам резултата. 

- MamaMy
- потребител
- Регистриран: 18 мар 2021, 22:05
- Модел на автомобила: Galaxy 1,9 TDI 2003г
Това е готов инструмент за спирачни тръбички. Не се блъскай излишно, не е скъп. Включи си субтитрите автоматично да ги превежда на български. Там човека си казва кое какво е. Колкото и да е калпав този превод пак се разбира всичко.
По-добре млад, здрав, красив и богат отколкото стар, беден, болен и грозен