Централно МК3

Това се прави така! Няма смисъл да откриваме топлата вода.
Отговори
rijov
потребител
потребител
Регистриран: 13 юли 2008, 18:14
Модел на автомобила: Fiesta 94 1,1 mi (Дзверо ръмжи лошо :) )
Status: Извън линия

Централно МК3

Мнение от rijov » 27 фев 2011, 14:21

Здравейте, вчера се мъчих да си сложа машинки на фиестата тя е двуврата 94 г. и се мъчих 3 часа накрая ги монтирах и като пробвах дали работят само се мъчат и не можаха да заключват или отключват. Викам си аз нетрябваше да вземам китайски боклуци, но като пробвах на ръка да отключа и заключа там където съм ги вързал и аз не успях, много сила се иска. Явно съм ги вързал на погрешното място но за друго място не се сещам, вързал съм ги на лоста където излиза от ключалката. Чудя се дане би да трябва да отварям там където влиза този лост и там да се мъча да монтирам мойта пръчка от централното.

Потребителски аватар
tropper
потребител
потребител
Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
Контакти:

Re: Централно МК3

Мнение от tropper » 28 фев 2011, 11:32

Качи някоя снимка. Така "наизуст" никой не може да знае къде точно си ги закачил :)
късото съединение прави силата
LPG: Изображение / 1.07 заради гумите :)

rijov
потребител
потребител
Регистриран: 13 юли 2008, 18:14
Модел на автомобила: Fiesta 94 1,1 mi (Дзверо ръмжи лошо :) )

Re: Централно МК3

Мнение от rijov » 10 мар 2011, 04:48

За жалост снимки немога да кача, но разбрах че съм ги вързъл не където трябва. Казаха ми че трябва да се връзват за жилото което е към лоста на заключващия механизъм отвътре на вратата ама хората са слагали на друг тип коли, където палчето стърчи нагоре а на фиестата се дърпа и бута към врата и не е вертикално. И незнам как да ги вържа. Дали изобщо е възможно като не са оригинал.

Отговори

Върни се в “СЪВЕТИ / НАПРАВИ СИ САМ”