Фарове и фолио за тях!
- bateto113
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2008, 09:04
- Модел на автомобила: Ford Puma 1,7
- Status: Извън линия
Фарове и фолио за тях!
Колеги,изчетох статията за тъкане на фаровете,но в крайна сметка реших след изтъркване до блясък да им сложа защитно фолио,което след доста ровене и нет пространството така и не можах да намеря къде точно се продава,същото ли е като това за затъмняване на прозорците?Ако някой се сблъсквал с проблем от това естество ще съм му благодарен ако ми помогне!
- sotirbg
- потребител
- Регистриран: 10 май 2009, 14:20
- Модел на автомобила: 2005 Ford Focus 1.6 tdci DPF 109PS
Re: Фарове и фолио за тях!
За задните свтлини ли става въпрос? До колкото знам фолиото за тях е специално, това за прозорци пречи да се виждат светлините през деня, особено при слънчево време. Обаче не знам от къде да го намериш, защото на мен лично затъмнениете задни свтлини ми се струват много грозно нещо и не бих го направил на моята кола. Ако пък става дума за затъмнени предни светлини - е т'ва е the ultimate голф-арщина.
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
хаха моите предни фарове са с фолио(черно) и да ти кажа въобще не е "голфарщина"...факта ,че не малко хора са ме питали как съм го направил и ,че изглежда добре ме навежда на мисълта ,че въобще не е "селско".....Има си специално фолио за фарове и стопове което има пропускливост над 90%.....Ако колата ти е сток и не си пипал абсолютно нищо по нея не мисля ,че даваш компетентно мнениеsotirbg написа:За задните свтлини ли става въпрос? До колкото знам фолиото за тях е специално, това за прозорци пречи да се виждат светлините през деня, особено при слънчево време. Обаче не знам от къде да го намериш, защото на мен лично затъмнениете задни свтлини ми се струват много грозно нещо и не бих го направил на моята кола. Ако пък става дума за затъмнени предни светлини - е т'ва е the ultimate голф-арщина.

Ето и въпросната "голфарщина" на моята кола

Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
- Racinga
- потребител
- Регистриран: 16 ное 2009, 23:51
- Модел на автомобила: Форд Фокус мк1
FordSierra1.6L куките не ти ли прават проблеми ? и колко пари ти е излязло фолиото и какво е
добре се е получило 

Drag Racing Pleven

- bateto113
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2008, 09:04
- Модел на автомобила: Ford Puma 1,7
За предните фарове става въпрос!
- sotirbg
- потребител
- Регистриран: 10 май 2009, 14:20
- Модел на автомобила: 2005 Ford Focus 1.6 tdci DPF 109PS
Колега, не се засягай, изразявам собственото си мнение! Ти имаш пълното право да си правиш с автомобила каквото си поискаш. Радвам се, че му се кефиш и че това, че е със затъмнени предни фарове те прави щастлив. Аз лично харесвам когато автомобила се поддържа в безупречно техническо и козметично състояние така, както е излязъл от завода и дори и да е на 15-20 години, те да не му личат по никакъв начин. Това за мен е истински красив автомобил без значение от марка, модел и т.н.FordSierra1.6L написа:хаха моите предни фарове са с фолио(черно) и да ти кажа въобще не е "голфарщина"...факта ,че не малко хора са ме питали как съм го направил и ,че изглежда добре ме навежда на мисълта ,че въобще не е "селско".....Има си специално фолио за фарове и стопове което има пропускливост над 90%.....Ако колата ти е сток и не си пипал абсолютно нищо по нея не мисля ,че даваш компетентно мнениеsotirbg написа:За задните свтлини ли става въпрос? До колкото знам фолиото за тях е специално, това за прозорци пречи да се виждат светлините през деня, особено при слънчево време. Обаче не знам от къде да го намериш, защото на мен лично затъмнениете задни свтлини ми се струват много грозно нещо и не бих го направил на моята кола. Ако пък става дума за затъмнени предни светлини - е т'ва е the ultimate голф-арщина.нищо лично,всеки си има виждане за нещата
Всеки си е в правото да харесва и да не харесва
-
- потребител
- Регистриран: 11 юли 2009, 18:01
- Модел на автомобила: Ford Focus 1,6 Ti-VCT Ghia
Здравейте.
Много мислих по въпроса и реших и аз да си затъмня задните стъкла, стоповете и фаровере на Фокуса.
Доколкото разбирам, фолиото за фарове е по-различно и си пуска светлината от фаровете без проблем, така ли?
Много мислих по въпроса и реших и аз да си затъмня задните стъкла, стоповете и фаровере на Фокуса.
Доколкото разбирам, фолиото за фарове е по-различно и си пуска светлината от фаровете без проблем, така ли?
- addic7ed
- потребител
- Регистриран: 20 юни 2008, 18:24
- Модел на автомобила: Mondeo
- Контакти:
Да и аз бих искал да разбера с фолио или спрей ли си го правил и къде, защото искам да го приложа и на мойта, че са потъмнели леко фаровете, трябва да се изчистят стъклата, но отвътре. А нямам идея дали могат да се разглобяват, а не са и евтини за намиране/тоест не мога да се пробвам да ги разглобя или нагрея и отлепя, защото са и с движение на фаровете./FordSierra1.6L написа:хаха моите предни фарове са с фолио(черно) и да ти кажа въобще не е "голфарщина"...факта ,че не малко хора са ме питали как съм го направил и ,че изглежда добре ме навежда на мисълта ,че въобще не е "селско".....Има си специално фолио за фарове и стопове което има пропускливост над 90%.....Ако колата ти е сток и не си пипал абсолютно нищо по нея не мисля ,че даваш компетентно мнениеsotirbg написа:За задните свтлини ли става въпрос? До колкото знам фолиото за тях е специално, това за прозорци пречи да се виждат светлините през деня, особено при слънчево време. Обаче не знам от къде да го намериш, защото на мен лично затъмнениете задни свтлини ми се струват много грозно нещо и не бих го направил на моята кола. Ако пък става дума за затъмнени предни светлини - е т'ва е the ultimate голф-арщина.нищо лично,всеки си има виждане за нещата
Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen.
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
с фолио са фаровете...с спрей няма да стане равномерно и ще ги затъмниш до такава степен ,че няма да ти светят фаровете въобще...ами фолиото много пази от камъчета,от слънцето да не избледняват фаровете и рефлекторите...има над 90% пропускливост на светлината ,с една дума няма да усетиш голяма разлика в светенето,а ако имаш ксенон даже въобщеaddic7ed написа:Да и аз бих искал да разбера с фолио или спрей ли си го правил и къде, защото искам да го приложа и на мойта, че са потъмнели леко фаровете, трябва да се изчистят стъклата, но отвътре. А нямам идея дали могат да се разглобяват, а не са и евтини за намиране/тоест не мога да се пробвам да ги разглобя или нагрея и отлепя, защото са и с движение на фаровете./FordSierra1.6L написа:хаха моите предни фарове са с фолио(черно) и да ти кажа въобще не е "голфарщина"...факта ,че не малко хора са ме питали как съм го направил и ,че изглежда добре ме навежда на мисълта ,че въобще не е "селско".....Има си специално фолио за фарове и стопове което има пропускливост над 90%.....Ако колата ти е сток и не си пипал абсолютно нищо по нея не мисля ,че даваш компетентно мнениеsotirbg написа:За задните свтлини ли става въпрос? До колкото знам фолиото за тях е специално, това за прозорци пречи да се виждат светлините през деня, особено при слънчево време. Обаче не знам от къде да го намериш, защото на мен лично затъмнениете задни свтлини ми се струват много грозно нещо и не бих го направил на моята кола. Ако пък става дума за затъмнени предни светлини - е т'ва е the ultimate голф-арщина.нищо лично,всеки си има виждане за нещата