СМЯНА НА БЕНЗИНОВА ПОМПА НА ФОКУС 1.6
-
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2010, 23:57
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001
- Status: Извън линия
СМЯНА НА БЕНЗИНОВА ПОМПА НА ФОКУС 1.6
Колеги не знам защо нямаме раздел ФОТО ОТЧЕТИ като другите форуми в които да има снимки кои какво е правил за помощ към други колеги.Ето аз незнаеь как се разглобява помпа на фокус но вече от интерес и малко труд си я смених. ТАКА ЧЕ КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ МОЖЕ ЛИ ДА НАПРАВИМ РАЗДЕЛ ФОТО ОТЧЕТИ ?
500o.jpg]
[/URL]

500o.jpg]

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: СМЯНА НА БЕНЗИНОВА ПОМПА НА ФОКУС 1.6
Имал си желание, сложил си (това е похвално), няма ограничение който иска слага. Повечето даже не пишат два реда дали и как са си решили проблема, за който преди това са ревали във Форума.
Както вече си забелязал има проблем със мястото за качване на снимки, затова се ползва някой от сайтовете за споделяне на снимки а тука се слага линка за споделяне.
Както вече си забелязал има проблем със мястото за качване на снимки, затова се ползва някой от сайтовете за споделяне на снимки а тука се слага линка за споделяне.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
Супер снимки.
Наистина всичко е пръснато, и аз съм качвал за 1-2 неща, но след време аз не мога да си ги открия, какво остава за хората, които търсят подобни снимки с кратки обяснения.
Би бил супер такъв раздел, ........
Наистина всичко е пръснато, и аз съм качвал за 1-2 неща, но след време аз не мога да си ги открия, какво остава за хората, които търсят подобни снимки с кратки обяснения.
Би бил супер такъв раздел, ........

- traper2504
- потребител
- Регистриран: 17 сеп 2009, 23:16
- Модел на автомобила: ford focus 1.6 16v 2000
И аз имах проблем с горивото. Внимателно пробих отвор в ламарината над фланеца на резервоара и сега мога и на пътя да си сменям кво ми падне. При мен се бе спукал гофрираното пластмасово маркуче ,което е за захранване с гориво и подава бензин от помпата до фланеца на капака на резервоара.. Причината ми е обяснима , повечето време съм на газ , а помпата ми не е направена да се изключва с цел да охлажда дюзите , заради което пък системата все пак си е под налягане. Кво да се прави няма пълно щастие,уважавам лафа ,,Едното за сметка на друго,,