Издирвам потребител от този клуб!
-
- потребител
- Регистриран: 20 дек 2012, 13:31
- Модел на автомобила: Nissan
- Status: Извън линия
Издирвам потребител от този клуб!
Привет колеги. Издирвам потребител dido1903 във връзка с тази тема http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 64&t=36897
Много моля който познава колегата или ако самият той прочете това съобщение да се свърже с мен на ЛС или на е-mail whitepanda@abv.bg
Става въпрос за Опел Олимпия Рекорд Р3 1964г. мисля че са сходни като окачване и двигател с Opel Rekord C Coupe 1700, 1971г. Ще се радвам ако мога да науча нещо повече за автомобила, понеже съм на път да закупя такъв модел.
Много моля който познава колегата или ако самият той прочете това съобщение да се свърже с мен на ЛС или на е-mail whitepanda@abv.bg
Става въпрос за Опел Олимпия Рекорд Р3 1964г. мисля че са сходни като окачване и двигател с Opel Rekord C Coupe 1700, 1971г. Ще се радвам ако мога да науча нещо повече за автомобила, понеже съм на път да закупя такъв модел.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Re: Издирвам потребител от този клуб!
Колегата има Скайп, e-mail- търси го чрез тях. Тук не е влизал скоро.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
-
- потребител
- Регистриран: 20 дек 2012, 13:31
- Модел на автомобила: Nissan
Re: Издирвам потребител от този клуб!
Благодаря много открих го!