до модераторите
-
- потребител с
- Регистриран: 03 мар 2009, 16:58
- Модел на автомобила: Mondeo MK1
- Status: Извън линия
до модераторите
извинете някои ще ми обясни ли защо обявата ми http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 80&t=35384" onclick="window.open(this.href);return false; беше изтрита и заключена. Ако има някакъв проблем защо не кажете да го отстраня нов съм за 1 път пускам подобна обява. Но все пак искам да ми кажете защо ? Какъв и е проблема ?
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
Re: до модераторите
Не съм модератор, но...
да предположим, че си нарушил правилата на форума:
"Вдигане" на темата е позволено, само ако са изминали минимум 7 дни от пускането на последното мнение в нея..."
да предположим, че си нарушил правилата на форума:
"Вдигане" на темата е позволено, само ако са изминали минимум 7 дни от пускането на последното мнение в нея..."
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
гледам в изтрити изведнъж един бум и имаше доста обяви така леко тарикатски повдигнати на 6тия ден 
Нов-нов, на почти 1 година ти е регистрацията.
Правилата са най-горе в 2та раздела!

Нов-нов, на почти 1 година ти е регистрацията.
Правилата са най-горе в 2та раздела!
-
- потребител с
от една година е рега ама тва не значи че съм влизал често. Та не разбрах кво толко съм сторил.
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
И двамата по-горе са ти го написали >:D<:Shoumena написа:... Та не разбрах кво толко съм сторил.

- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
Кое от http://clubford.org/forum/faq.php?mode=rules#f02 и по точно точка 9 не ти е ясно ?Shoumena написа:от една година е рега ама тва не значи че съм влизал често. Та не разбрах кво толко съм сторил.
Поздрави

-
- потребител с
ok видях и за това ли беше проблема бе да го еба не можете ли като хората да кажете колега имаш едикаква си грешка поправи си я и ако не се поправа тогава да се земат по нататъчни мерки a вие се правите на путки заеби една малка грешка и даи да го преебеме човека. Ама убаво ебаваите си добрите потребители ваш проблем. Освен сичко друго това ми е първо нарушение редовен съм попринцип и се съм се държал културно.Секи може да направи грешка човешка. Ама щом че се праеме на путки ок така да е !!!
- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
Е вече е гадно така, човека може да е имал кофти ден, на мен ли ми се струва или малко прекалявата със сериозноста
не взимам под внимание някои "красиви" думи от негова страна ама явно се е ядосал малко, всеки прави грешки

не взимам под внимание някои "красиви" думи от негова страна ама явно се е ядосал малко, всеки прави грешки

По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.
- Kamazabg
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2010, 11:35
- Модел на автомобила: Orion Mk3 1.3OHV Orion Mk3 1.6 EFI Tourneo Connect 1.8 TDCI
Айде и на модераторите Честит празник. Няма значение кой празник ще отбележите.
Ха Наздраве
и леко с алкохола 
Ха Наздраве

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
essex написа:Е вече е гадно така, човека може да е имал кофти ден, на мен ли ми се струва или малко прекалявата със сериозноста![]()

Няма такъв филм, не бъркайте свободата със свободията!
- bateto_toshko
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS) - Местоположение: Бургас
..още повече , че двама човека му отговориха учтиво на въпроса от които единия модераторcenzor написа:essex написа:Е вече е гадно така, човека може да е имал кофти ден, на мен ли ми се струва или малко прекалявата със сериозноста![]()
не взимам под внимание някои "красиви" думи от негова страна ама явно се е ядосал малко, всеки прави грешкиИ се предполага, че модераторите трябва да търпят обиди и квалификации, защото някой е имал кофти ден?!
Няма такъв филм, не бъркайте свободата със свободията!
сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста 
Една кола не може да се оправи докато не се счупи

Една кола не може да се оправи докато не се счупи
- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
Ще се самоцитирамShoumena написа:ok видях и за това ли беше проблема бе да го еба не можете ли като хората да кажете колега имаш едикаква си грешка поправи си я и ако не се поправа тогава да се земат по нататъчни мерки a вие се правите на путки заеби една малка грешка и даи да го преебеме човека. Ама убаво ебаваите си добрите потребители ваш проблем. Освен сичко друго това ми е първо нарушение редовен съм попринцип и се съм се държал културно.Секи може да направи грешка човешка. Ама щом че се праеме на путки ок така да е !!!
Когато си се регистрирал си приел че тук има правила и те са за всички. Непознаването на правилата не освобождава никой от спазването им.The seven написа:Кое от http://clubford.org/forum/faq.php?mode=rules#f02 и по точно точка 9 не ти е ясно ?
На етапа получаваш предупреждение и забрана за писане във форумите за една седмица.
Поздрави

- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 22&t=35715" onclick="window.open(this.href);return false; ето още една тема 

По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
Не може модераторите, особено в "търговския раздел" постоянно да пишат "любовни" писма... На никой няма да му изтекат очите, или да му се изхабят копчето и топчето на мишката, ако вземе да прегледа правилата на форума.