Търся информация за Vialle
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
- Status: Извън линия
Търся информация за Vialle
Моля, който има информация за тия газови и има желание да сподели тук, да ни обогати със знания.
Във форума има една схема на един изпарител Vialle, но това е твърде малко.
Чета из разните форуми за някакви pdf файлове - един на руски и един на английски - в които има описано всичко,
включително рестартиране и последващо обучение на компютъра, плюс описани проблеми и възможните причини.
Давайте информация, моля.
Чета из разните форуми за някакви pdf файлове - един на руски и един на английски - в които има описано всичко,
включително рестартиране и последващо обучение на компютъра, плюс описани проблеми и възможните причини.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: Търся информация за Vialle
Любо написа:Моля, който има информация за тия газови и има желание да сподели тук, да ни обогати със знания.

Виж това: http://autogas.hit.bg/VIALLE.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ( и сайта http://autogas.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;).
-
- Администратор
- Контакти:
Благодаря за снимката. В сайта autogas.hit.bg не намерих друга информация.
За съжаление моят изпарител не е този. Този има регулиращ винт, а на моя няма нищо за регулиране.
Продължавам да търся.
За съжаление моят изпарител не е този. Този има регулиращ винт, а на моя няма нищо за регулиране.
Продължавам да търся.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Любо написа:Благодаря за снимката. В сайта autogas.hit.bg не намерих друга информация.
Продължавам да търся.
Сайта не работи, но дано телефоните и мейла са ОК .АУТОГАЗ ООД
Тел.: (02) 958 6466, 958 6499; Факс: (02) 958 1090
Дейност: Официален вносител и представител на марката "Vialle AFS" - Холандия за
Балканите.
http://www.autogas.dir.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
autogas@internet-bg.net
Отделно : http://www.vialle.nl/lpg-producten/lpg.html?L=1" onclick="window.open(this.href);return false; сайта на производителя, можеш да ги помолиш за информация.
-
- Администратор
- Контакти:
Не съм разбрал, че АУТОГАЗ са официален представител на Vialle.
Аз вчера писах e-mail до Vialle с въпрос имат ли и къде представител или дистрибутор в България.
От там ми пратиха само адрес София; ул. "Цветна градина" 55 и мобилен телефон, но нито име на фирма, нито лице за контакт
Та мислех тия дни да мина от там и да видя за какво става въпрос. Ще мина и през Аутогаз.
Допълнение: Не минах през посочените адреси, но се обадих по телефона. От Vialle са ми дали по верни координати.
censore, посочените от теб телефони са стари. Мобилния телефон е: 0888 570 857. Това пак е същата фирма AUTGAS.
За сега това ми е ивформацията. Като науча още ще споделя.
Аз вчера писах e-mail до Vialle с въпрос имат ли и къде представител или дистрибутор в България.
От там ми пратиха само адрес София; ул. "Цветна градина" 55 и мобилен телефон, но нито име на фирма, нито лице за контакт

Та мислех тия дни да мина от там и да видя за какво става въпрос. Ще мина и през Аутогаз.
Допълнение: Не минах през посочените адреси, но се обадих по телефона. От Vialle са ми дали по верни координати.
censore, посочените от теб телефони са стари. Мобилния телефон е: 0888 570 857. Това пак е същата фирма AUTGAS.
За сега това ми е ивформацията. Като науча още ще споделя.