За колегите от Русе
-
- потребител
- Регистриран: 17 май 2008, 15:10
- Модел на автомобила: Форд Мондео 1,8 TDI 1998г.
- Status: Извън линия
За колегите от Русе
Здравейте,
търся добър майстор на газови уредби в Русе. Купих си Ескорт 1,8 16V с пластмасови колектори и обикновена газова уредба с ел. изпарител. Колата си мени оборотите даже понякога гасне. На бензин го прави много рядко.
Благодаря Ви
търся добър майстор на газови уредби в Русе. Купих си Ескорт 1,8 16V с пластмасови колектори и обикновена газова уредба с ел. изпарител. Колата си мени оборотите даже понякога гасне. На бензин го прави много рядко.
Благодаря Ви
-
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2007, 09:24
- Модел на автомобила: фиеста 1.3 бензин 95г.
Re: За колегите от Русе
преди бензиностанцията на шел като излизате от русе за сф по бл ботев и на бл българия има два гаража . калега е много доволен от този сервиз. успехи.
щасливите си приличат,нещастните са нещастни по своему!
-
- потребител
Благодаря,
днес ходих точно където ми казахте и човека (Стойчо се казва) ми отказа директно. Имал много работа пък тя била с пластмасови колектори и т.н. В автосервиза на КЛААС ми казаха, че се занимават само с АГУ, които те са поставили. Така, че все още търся добър майстор на газови уредби на инжекционни двигатели. Помагайте моля
днес ходих точно където ми казахте и човека (Стойчо се казва) ми отказа директно. Имал много работа пък тя била с пластмасови колектори и т.н. В автосервиза на КЛААС ми казаха, че се занимават само с АГУ, които те са поставили. Така, че все още търся добър майстор на газови уредби на инжекционни двигатели. Помагайте моля
-
- потребител
Добре де,
не може в град като Русе да няма свестен майстор да ми направи центровка на АГУ то.
Извинявам се за тона
не може в град като Русе да няма свестен майстор да ми направи центровка на АГУ то.
Извинявам се за тона