проблем на скорпиото

Остана ли някой да кара на бензин? LPG, Метан. Съвместимост, проблеми, препоръки.
Потребителски аватар
ivailo rachev
потребител
потребител
Регистриран: 04 авг 2008, 22:37
Модел на автомобила: ford scorpio 2,0 89' OHC 77kw/105hp-бивша,fiat bravo 97' 1,6 103++hp
Status: Извън линия

проблем на скорпиото

Мнение от ivailo rachev » 14 авг 2008, 23:03

зравейте,проблема ми е че на гас скорпиото гасне на свободна и то не винаги,а когати си сика.някога работи,но пове4ето пъти гасне.изпарителя ми е нов.някой може ли да ми помогне.благодаря преварително!

Потребителски аватар
msotiroff
потребител
потребител
Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD

Re: проблем на скорпиото

Мнение от msotiroff » 15 авг 2008, 16:49

Всички коли, които се карат на газ имат този проблем, ако тръбата за въздуха е обърната напред... така с висока скорост гълта прекалено много въздух и обеднява сместа, затова гасне... Решението е или да не спускаш по инерция, а на скорост или да обърнеш тръбата така че да не взема въздух отпред.
Успех.
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.

Потребителски аватар
ivailo rachev
потребител
потребител
Регистриран: 04 авг 2008, 22:37
Модел на автомобила: ford scorpio 2,0 89' OHC 77kw/105hp-бивша,fiat bravo 97' 1,6 103++hp

Re: проблем на скорпиото

Мнение от ivailo rachev » 16 авг 2008, 08:25

ами на мен ми се струва,че като пусна по инерция и не гасне,а когато спра на светофар и трябва да давам газ иначе гасне,пък за първи път се задълбочавам с газта,понеже другата ми кола е само на бенз,а аз хал хабер си нямам от газови уредби.ПОЗДРАВИ!!!

Отговори

Върни се в “АГУ - Алтернативни Горивни Уредби”