Метан на Mondeo mark-3
-
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 18:42
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK3
- Status: Извън линия
Метан на Mondeo mark-3
Здравейте колеги,
четох почти всички ваши мнения отностно газификацията. Само не можах да си отговоря на въпроса дали е възможно да се инсталира метан на Mondeo произв. след 2000г., и ако да, то на кои мотори. Задавам ви този въпрос защото съм решил да си купувам такава кола и искам да сложа метан., та да знам какъв мотор да търся и от кой да бягам.
Мерси предварително.
четох почти всички ваши мнения отностно газификацията. Само не можах да си отговоря на въпроса дали е възможно да се инсталира метан на Mondeo произв. след 2000г., и ако да, то на кои мотори. Задавам ви този въпрос защото съм решил да си купувам такава кола и искам да сложа метан., та да знам какъв мотор да търся и от кой да бягам.
Мерси предварително.
- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
Re: Метан на Mondeo mark-3
Метана не е вече "чак такава далавера" дори напротив. Освен това уредбата е тежка от което страда ускорението и поведението на колата в завой. Най-добре си купи кола с газов инжекцион /не ти да го слагаш/ 

- energy76us
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2007, 12:45
- Модел на автомобила: FORD Mondeo MK I- 1.8 16v Zetec
, FORD Fiesta 1.4 16v zetec s Ford Focus MK I 1.6 benzin - Местоположение: Sofia
- Контакти:
И моя съвет е за газов инжекцион.С метановите бутилки ще си съсиепеш окачването на хубавата кола
а и цената на газта виж каква е.

- izrotbg
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2008, 14:23
- Модел на автомобила: Focus 1.8i 16V Ztec '99 <= мойта шейна
мене пак амо пе питате със сигурно метана още е доста по оферта от газта моят фокус и той е на метан ... проблема на метана е че е по-сярен от газта ... моят савет е просто си тъси по-голям литраж вжигател 1.8 -2.0 колкото по-голям двигател е толкова по малко поражения нанасят алтернативните горива но ако си земещ кола с джигател 1.4 и надолу е по-препоръчително да си с газ. Иначе слагаи метан и не се замисляй, и не ги слушаи колегите на газ ще даваш по-малко пари и ще караш повече от тях и гъбиш савсем малко повече мошност от този при газта
!!! ПРОВЕРЕНО И ДОКАЗАНО!!!
>:D<: 

- energy76us
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2007, 12:45
- Модел на автомобила: FORD Mondeo MK I- 1.8 16v Zetec
, FORD Fiesta 1.4 16v zetec s Ford Focus MK I 1.6 benzin - Местоположение: Sofia
- Контакти: